Keskustelu Liikennevakuutuslautakunta

Liikennevakuutuslautakunta

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • #21436 Reply

  Saunaniemi
  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  Liikennevakuutuslautakunnassa uskotaan paremmin vakuutusyhtiön korvauskäsittelijän tekemään taudin/sairauden määritelmään kuin hoitavien lääkäreitten. Olin kolarissa ja sain pahan niskavamman. Hoitavat lääkärit totesivat sen olevan whiplash-vamma ja kovien kioujen johtuvan siittä. Tapiolan korvauskäsittelijän antoi oman taudin määritelmänsä, jonka mukaan niska- hartiaseudun kipu ja särky ei johdu liikenneonnettomuudesta vaan niska- ja hartiaseudun kipu ja särkytilasta. Todella hieno diagnoosi Liikennevakuutuslautakunta oli täysin yksimielinen korvauskäsittelijän kanssa. Lain mukaan taudin määrityksiä saa tehdä vain laillistettu lääkäri, mutta käytännössä asia on toisin, eikä ihmisillä ole minkäänlaista suojaa vakuutusyhtiöitten mielivaltaa vastaan.

  #21437 Reply

  Nimetön

  Tilanne on tosiaan täysin käsittämätön. Laithan nimenomaan määrittelevät miten ja kuka saa tehdä potilaasta diaknooseja, teksti on yksiselitteistä, silti vakuutusyhtiöissä diaknosoidaan potilaiden tapaturmassa saamia vammoja yhtiön yksipuolisen näkemyksen mukaan. Vakuutusvalvontakeskuskin on lausunut asiasta aivan selvästi, että vakuutusthtiön ei tule tutkia potilasta eikä antaa hoitoohjeita eikä näin ollen diaknosoida. Vakuutusyhtiöiden tehtävä on kyseisen viraston mukaan ainoastaan tarkasteltava asiaa korvattavuuden pohjalta, toisinsanoen että onko korvattava tai ei.
  Liikennevahinkolautakuntahan on täysin vakuutusyhtiöioden talutusnuorassa ja palvelee yksinomaan heidän taloudellisia etujaan. Lautakunnassa ei tietääkseni ole kuluttajien ja vammaisten edustajia ollenkaan.
  Lisäksi lautakunta että vakuutusyhtiöt esittävät päätöksissään asian niin kuin se olisi tuomioistuimen kanta, jota se ei missään nimessä ole.
  Palvelu on myös liikennevakuutuslautakunnassa todella törkeää ja kuvottavaa, eikä sieltä saa mihinkään asiaan puolueetonta vastausta tai vastausta ollenkaan.
  Käsitteliöllä ja vakuutusyhtiön lääkäreillä on myös salaiset puhelinnumerot, miksihän, ketä he pelkäävät jos ovat tehneet työnsä vilpittömästi.
  Toivottavasti tämä kaavailtu ryhmäkannelaki tuo asiaan parannusta ja saadaan asiat vastaamaan paremmin tätä päivää.
  Kukaan ei sitäpaitsi teidä mitä liikennevakuutus korvaa, kysykääpä vaikka vakuutusyhtiöiltänne. Siltä jaetaan vain hienoja mainoslehtisiä jossa luvataan ummet ja lammet mutta kun kysyy yksityikohtaisesti mitä ne hienot korvaukset on, niin vakuutusten myyjät eivät tiedä yhtään mitään. Niin onhan laissa sanottu että täyden korvauksen periaate, mutta korvauspäätöksissä lukee että vain välttämätön ja tarpeellinen korvataan.
  Ainoa tie saada edes jonkinlaista oikeutta on tutkituttaa vammansa kolarin jälkeen usealla erikoislääkärillä. Senjälkeen haaste vakuutusyhtiölle ja katsoa mitä mieltä tuomioistuin on asiasta.
  On myös perin kummallista että onnettomuuden uhrin pitää opetetta kaikki asiaa koskevat ja sivuavat lait, asetukset ja soveltamisohjeet, uhrin joka on lukkaantunut ja menettänyt terveytensä ei kait tämä oikein ole.
  Lakimiehillä olisi paljon tehtäävää tämän asian suhteen mutta kun silläkin puolella pidetään näitä asioita läpihuutojuttuina ja keinona ansaita helppoa rahaa.

  #21554 Reply

  Uhri

  Ei se lääkärin määrittämä liikunta- ja ajokyvyttömyyskään paina mitään, kun ihan uppo outo sossun täti puhelimessa sanoo, että kulkemaan pääsee ilman mitään apua. Liikenneonnettomuudessa saadut vakavat ja pitkäaikaiset vammat eivät ole kahden vuoden aikana edellyttäneet minkäänlaista kuljetustukea oikealta maksajalta eli vakuutusyhtiöltä. Vain lääkärisää ja fysioterapiassa käyntiin tarvitaan kyyti, alkuun paaritaksi ja nyt tavallinen taksi. Minnekään muualle ei tarvitse päästä. Kuinkas hoidetaan apteekki-, pankki-, posti- ja kauppa-asiat?
  Koko kolarin kustannukset kaatuvat vähävaraisen perheen niskaan, kun opintovelkainen vastavalmistunut makaa sängyn pohjalla. Kyllä ne päätökset vedetään ihan hihasta.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #22687 Reply

  jenni

  heippa,

  itse olin vakavassa autoonnettomuudessa 10/2006 jossa todettiin vaikea aivovamma. otsalohkostani tuhouti aika "pala". olin ennen kys. onnettomuutta kodinhoidontuella kotona lapseni kanssa.
  viikon tehoosasto ja viikon osasto jakson jälkeen minut kotiutettiin ja tyttäremme SAI tarhapaikan koska en ollut kykenevä häntä yksin kotona hoitamaa mieheni töissä ollessa. olin nolla tuloilla kolme kuukautta ennenkuin vakuutusyhtiö if teki ansionmenetyspäätöken…. tässä nyt jatkuu korvaustaistelu koska en ole työkykyinen vielä pitkään aikaan. helvetinmoinen paperisota. jos olisin yksin eläjä kuka nämä paperiasiat olisi hoitanut, vai olisinko vieläkin ilman korvauksia???
  järjetöntä, ja tämä oli vain erittäin lyhennetty versio koko sodasta!!!

  #22690 Reply

  Nimetön

  Samasta yhtiöstä samankaltaisia kokemuksia, todella törkeä palvelu ja asioiden hoitamistapa.

  #59413 Reply

  niskavamma 2010

  Olen saanut niskanretkahdusvamman 2010 sekä myös aivovamman.2013 Liikennevakuutuslautakunta esitti Jaakko Kinnusen lausunnon joka kumosi 2010 otetun Funktionaalisen mangneetti kuvauksen joka oli tehty Vantaan Magneetissa eli omistaja on Suomen Terveystalo.

  Lausunnossa kävi ilmi että tämä kuvaus ei ole luotettava , eikä tämmöiseen pitäisi mennä , ja lääkäri on tehnyt virhearvioita ja liin pitkälle menviä johtopäätöksiä!

  Minulla on kulumia niskassa eikä mitään muuta vamma, näin lausui Liikennevakuutuslautakunta.

  Tämän mukaan minulta pitäisi kaikkien lääkäreiden purkaa diagnoosi mikä minulle on annettu!


  Nyt siis viedään asia Valviran tutkittavaksi kumpi on oikeassa Terveystalon Funktionaalinen Magneetti Vantaalla vai Dosetti Jaakko Kinnunen joka vastustaa tätä kuvausmenetelmää.

  #59457 Reply

  jenni
Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.
Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Vastaa aiheeseen: Liikennevakuutuslautakunta36 − 35 =