Keskustelu Palkat aina myöhässä

Palkat aina myöhässä

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • #21741 Reply

  Palkkaa odotellessa
  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  Mitenkäs on, asiasta paremmin tietävät. Työnantajallani on tapana maksaa palkat milloin sattuu. Puolin jos toisin aina joustetaan, kottia kyllä saa jos tiukka paikka tulee, mutta itse palkka on usein myöhässä, joskus parikin viikkoa tai se saatetaan maksaa osissa. Työnantaja kysyy onko palkan kanssa kuinka kiire, maksamaan ei pysty nyt \"mutta jos ensi viikolla\". Mitäs tähän sanot jos rahaa työnantajalla ei ole. Mikä on korko, jos palkkaa ei makseta ajallaan ja kuinka pitkältä ajalta korkoja on mahdollista olla vailla, jos maksut ovat olleet viimeisen vuoden enemmän tai vähemmän myöhässä? Nykyään täytyy pyytää että palkka maksetaan palkanmaksupäivänä. Jos ei pyydä, niin työnantaja olettaa jo automaattisesti että palkanmaksua voi venyttää vielä viikolla tai kahdella….

  #21744 Reply

  Palkkis

  http://www.mol.fi/mol/fi/99_pdf/fi/06_tyoministerio/06_julkaisut/05_esitteet/tme4001s_palkkaturva.pdf
  Palkkaturva on ainakin tukena. Jos palkat jäävät kokonaan saamatta.

  #22197 Reply

  Hälytyskellot

  Hei!
  Eikö ala hälytyskellot jo soida ? mikä on työnantajasi taloudellinen tilanne? Voithan sanoa jatkossa etä kyllä nyt on sen verran menoja ollut että palkka pitää maksaa jatkossa tilipäivänä eikä joskus.
  Kannattaa katso niin ei tarte katua

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #22200 Reply

  Palkkaa odotellessa

  Minulla on itseasiassa hyvinkin paljon tietoa siitä, että yrityksen rahatilanne ei ole millään tavalla hyvä. Olen työskennellyt samalla työnantajalla jo vuosia joten kai sitä muka on lojaaliuttaan kitkutellut tällä tavoin työssään… Lähinnä minua kiinnostaa se asia, että jos tässä kusisesti käy, niin voinko vaatia työnantajaa maksamaan palkkojen viivästymisistä jonkinlaista korvausta ja jos voin, niin kuinka pitkältä ajalta ja minkälaista korvausta.

  #21955 Reply

  Reiska

  jonka suuruus on koko päivän palkka jokaiselta myöhästyneeltä päivältä.

  #21960 Reply

  Ehkä muistan

  Mun mielestä asia menee niin että työnantajasi jos ei maksa palkkaa sovittuna palkanmaksupäivänä ja ilmoitat hänelle että palkka ei ole tullut tilillesi voi työnantajasi maksaa sen viikon kuluessa (7 päivää) oikeasta palkanmaksupäivästä ilman korkoja. Sen jälkeen jokaisesta odotuspäivästä hänen on maksettava korko joka luultavasti on päivän palkka ilman lisiä. Kysäseppä omasta ammattiliitostasi ja jos et kuulu liittoon niin soita kuntasi työsuojeluun.

  #24528 Reply

  myrry

  Minullakin on tällä hetkellä sellainen tilanne että olen valmentaja enkä ole saanu viimelukukautta ennen loppuvan treenikauden palkkaa vieläkään.
  16.8

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #46617 Reply

  Hoitoalan keikkalainen

  Mitenköhän jos on keikkalaisena? Teen keikkatöitä hoitajana yksityisen liiton palvelutaloon, tänään olisi pitänyt tulla alkukuun 1-15.4 keikkapäivien palkat, ja 10.5 loppukuun palkka. Tänään ei tullut palkkaa, koska palkanlaskija oli sairaana ja sanoivat että maksavat 10.5 myöhästyneenkin palkan.

  Voiko tällaisesta valittaa mihinkään kun kyseessä keikkatyö-palkat? eikä vakinainen työsuhde.

  Harmittanut on vietävästi, kun olin varautunut että palkka tulee tänään, mitään ilmoitustakaan ei ole tullut että se olisi myöhässä. Vasta kun soitin perään sanoivat tuon että sori maksetaan sit vasta 10.pvä.

Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Vastaa aiheeseen: Palkat aina myöhässä+ 78 = 79