Keskustelu 17 vuotias alaikäinen baarissa

17 vuotias alaikäinen baarissa

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • #21855 Reply

  Frog
  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  Minulle sattui sellainen juttu.
  Tapasin naisen joka onkin 17 vuotias hän on ns. teinimalli ja poseeraa ja saa mahdollisesti siitä rahaakin sen verran kaunis hän on. No mentiin sitten kerran baariin juhlimaan ja tarjosin muutaman shampanjan kun liiketoimintani menee ihan hyvin ja oli kiva juhlia ja hän otti drinkit vastaan ja halusi vielä lisääkin. No kas kummaa sitten yhtäkkiä/yllättäen tyttö päihtyi aikalailla ja joudun taksilla kuskaamaan tytön kotia mutta eipäs löytynyt avaimia joten jouduin viemään tytön kotiini virkoamaan. Nukuin itse lattialla ja hän nukkui vuodesohvallani. No tyttö aamulla virkosi ja oli ihmeissään ja vähän vihainen minulle ja sitten lähdin saattamaan hänet juna asemalle ja huusi vielä perääni, että soita minulle eikö ollut laisinkaan vihainen vaan kiitollinen kun saatin hänet. Olisiko pitänyt tyttö jättää päihtyneenä kaupungille ja ties minne olisi hävinnyt kännissä se olisi ollut heitteillejättö.
  No nyt tyttö kehtaa väittää minua pedofiiliksi vaikka en ole häneen edes sormellani koskenut häntä ja uhkailee, että saan sakot kun vein hänet vapaaehtoisesti ravintolaan jossa baarimikot tarjosivat myös hänelle ja portsari ei huomauttanut tytöstä ennenkuin hän oli liian päihtynyt. En voi uskoa, että hän on todellakin 17-vuotias sillä hän vaikutta 20-vuotiaalta. Miten toimin jos tytön vanhemmat haastavat minut oikeuteen ja meneekö sellainen läpi oikeudessa. Tyttö muuten itse antoi minulle pusun sielä baarissa ja häneen en ole vieläkään koskenut millään lailla seksuaalisesti. Voiko minut tuomita jos vein hänet ravintolaan enkä tiennyt, että hän on alaikäinen 17-vuotias ja tarjosin hänelle muutaman drinkin ?

  #21861 Reply

  jeppe sininen

  alle 16-vee on sakkolihaa. katso lakikirjasta niin huokaat helpotuksesta

  #21890 Reply

  Murmeli

  Voi sammakko pieni. Tämä on väärä palsta ihmissuhdeongelmien ratkomiseen. Muustahan ei ole kysymys.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #22213 Reply

  Nimetön

  Voi hyvät hyssykät! Uskotko itse tuohon uhrina olemiseen? Mikä ulkonäköero sinun mielestäsi sitä paitsi on 17- ja 20-vuotiaalla? Etköhän itse ollut kovin mielissäsi nuoren tytön seurasta? Aikuinen mies ei ruikuta tuollaisesta vaan käyttäytyy baarissa(kin) kuten aikuisen kuuluu.

  #22215 Reply

  Peruslogiikalla

  Itse tulkitsisin näin….
  a) Seksuaalista kanssakäymistä ei tapahtunut ja jos vastapuoli jotain muuta väittää, niin näyttäköön vastapuoli sen toteen.
  b) Ikä ja baari… ymmärtääkseni anniskelupaikan velvollisuus on valvoa, että sen alkoholia ostavat asiakkaat ovat täysi-ikäisiä. Joten tämä ei ole osaltasi ongelma.
  c) Muutoin… olet näköjään tehnyt kaiken mitä järjellä voi olettaakin, vastapuoli on vain ollut kiittämätön.

  Itse oikein toivoisin, että hänen vanhemmat haastavat sinut oikeuteen. He todennäköisesti saavat maksaa ainakin oikeudenkäyntikulusi ellet erikseen halua herjauksesta tai muista kuluista korvausta. Tästä tulee tod.näk. ns. sana-sanaa vastaa tilanne ja ainakin ravintolalle voi tulla alaikäiselle anniskelusta ongelmia. Näyttö osaltasi puuttuu, koska sitä ei oikeastikkaan ole. Länsimainen ajattelun ydinajatus on, että syytetty on syytön ennenkuin tosin toteen näytetään.

  #22228 Reply

  Yx

  Kylläpä Frogille aina sattuu ja tapahtuu. Kirjoitatko näitä juttuja ihan yksin vai onko teitä isokin porukka? Mielikuvitus ainakin lentää, matalalla tasolla, mutta jatkuvasti löytyy outoja ongelmia.

  #22003 Reply

  Nimetön

  Nim. Peruslogiikalla on kyllä täysin metsässä kommentteineen, vähän liikaa amerikkalaisia tv-sarjoja noiden todistusvelvollisuuksien tulkinnoista. Kyllä se on meidän yksilöiden velvollisuus selvittää minkä ikäisten tytsyjen kanssa flaksia koitetaan, ei baarimikkojen ja portsarien jotka alaikäisiä baariin päästävät (mistäs näitä ravintolatyöntekijöitä syytettäisiin, avunannosta pedofiliaan?). Frogin keskusteluista tulkiten on tälle 17-vuotiaalle lähetelty myös lahjoja (ja nytkö haluat niistä vielä rahaa?). Miten pitkä yhteinen historia frogilla alaikäisen tytsyn kanssa on? Samppanjat tarjottu, baariin yhdessä grogeille, lahjoja ostettu,ja mitä muuta? Mikset heittänyt tyttöä poliisiasemalle, jos kerran epäröit heitteillejättöä? Tai hotelliin, eikös samppanja-sedällä tähän ollut varaa? No, siinä esimakua, eiköhän poliisisedät keksi vielä muitakin kysymyksiä esitutkinnassa.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #26513 Reply

  Poks

  Tyttärelleni oli kuraattori sanonut koulussa, että tämän vuoden alussa on muuttunut laki niin, että 18 vuotiaaksi asti on sakkolihaa.

  Onko näin? MIstä ihmeestä saan tähän taatusti varman vastuksen?

  #29714 Reply

  tyttö 26

  tiedoksenne vaan että, mistä hemmetistä voi tietää kenenkään ikää ellei kysy papereita? minä oon jo 26 vuotias, ja silti vaan aina paperit kysytään :) epäillään jopa etä mulla väärennetyt henkkarit. portsari päästää sisään, oletetaan että on 18 vuotias. tyhmä tuo tyttö joka on ängennyt baariin alaikäsenä, mutta ei voi juttuaan voittaa.

  #29956 Reply

  niin just joo

  17vuotiasta saa panna nitkauttaa niin että napa paukkuu, se on 16v se sakkolihan raja eli alle 16v kun olet niin menee alaikäiseen sekaantumiseksi mutta 16v ja ylöspäin niin ei muuta kuin masto pystyyn ja hommiin…

Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.
Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Vastaa aiheeseen: 17 vuotias alaikäinen baarissa− 6 = 1