Keskustelu Autoveropäätös tuli, mitä ihmettä?

Autoveropäätös tuli, mitä ihmettä?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • #21941 Reply

  BlazerLT98
  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  Ostin Saksasta konevikaisen Blazerin muutama kuukausi sitten. Kysyin Turun tullista miten tulisi menetellä että autoveroon saisi vähennykset ja ne ilmoittivat että auto tulee korjata katsastuskuntoon , katsastaa ja käydä sen jälkeen näyttämässä heille. Näin tein ja toimitin selvitykset korjaus- ja työkustannukset tullille.
  Autoveropäätös tuli eilen: auto verotettiin täydestä arvosta!
  Kysyin perusteluja ja sain vastauksen että auto olisi pitänyt käydä näyttämässä heille ensin. No Jum..liste, kerroin että sain päinvastaiset ohjeet. Vastaus: aivan oikein ei sitä voi käydä näyttämässä ennenkuin se on ajokelpoinen… Mitä Helv..iä?
  Onko teillä muilla vastaavia kokemuksia? Kuulin että ainakin Hämeenlinnassa olisi joku tapaus jolloin autoverohyvitys tehtiin haljenneen kannen takia; tuskin sekään auto oli silloin ajokunnossa?
  Pelkkää mielivaltaa, idioottimaisia pikkuhitlereitä kaikki. Eikö olisi jo aika tehdä jotain?
  Eikö auton vero ole maksimissaan se mikä on jäännösveron osuus vastaavassa suomessa myynnissä olevassa autossa?? Tuskin konevikainen auto täälläkään on samanhintainen kuin vastaava ehjä??
  Kenet minä nyt haastan oikeuteen???

  #21968 Reply

  m.j

  Moi, en tiedä muuta asiasta, mutta sinun olisi syytä tehdä valitus autoveropäätöksestä sinne tulliin josta sen sait.

  #25477 Reply

  realisti

  Avaa silmäsi. Ei suomi ole mikään ruotsi tai joku muu läntinen sivistysvaltio. Täällä määrää rakennekorruptoitunut sisäsiittoinen hyvävelipolitiikka. Kansalaisten kuuluu olla kilttejä russofobisia viranomaisnöyritelijöitä ja olla kiitollinen siitä että on lottovoittona saanut syntyä suomeen…

Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Vastaa aiheeseen: Autoveropäätös tuli, mitä ihmettä?97 − 88 =