Keskustelu Vuokra-asunnosta häätäminen ja varoitukset

Vuokra-asunnosta häätäminen ja varoitukset

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • #33142 Reply

  Vivian
  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  Olen asunut puolisen vuotta vuokralla eräässä asunnossa, alussa sain ystävättäreni koirasta varoituksen joka kuitenkin mitätöitiin, myöhemmin olen saanut varoituksen mm. että koirani paiskoo esineitä asunnossani ja täältä kuuluu huutoa sellaisilta päivämääriltä jolloin en ole edes kotosalla ollut…Eli ihan hämäriä valituksia.

  Viimeisimmästä kahdesta valituksesta, jotka koskevat oman koirani käytöstä poissaollessa isännöitsijä ei ole mitään kirjettä tai mitään lähettänyt vaan uhkaa suoraan hallituksilla yms, totesin että olisi mukava saada varoitukset ihan kotiin asti mahd. pian eikä kahden-kolmen viikon päästä että pystyy toimensa korjaamaan ja pyysin myös ottamaan yhteyttä puhelimitse eikä sähköpostilla, koska sitä harvemmin luen ja se on ammattimaisempaa kuin rökittää sähköpostini täyteen kaikkea sontaa, mutta isännötisijän mukaan hän on toiminut täysin oikein, no sitä minä en tiedä enkä ole lakimies, mutta enhän minä voi tietää mitä koirani poissaollessani tekee ilman erillistä huomautusta, eri asia jos soittelisin täällä musiikkeja ja pitäisin koti-bileitä jolloin olisin tietoinen aiheutamastani häiriöstä, mutta olen ollut autuaan tietämätön että koirani täällä päiväsaikaan puuhailee omiaan. Olisi nyt joku edes tipauttanut lapun luukusta että se elukka on täällä omiaan duunaillut, mutta ei, isännöitsiä ei ole voinut asiaa minulle asti tuoda ennen kuin vahinko on toistunut jo luvattoman monta kerta…,kuulemma "Ei hyvältä näytä." No helpottaa tietää näin kolmen viikon häiriön jatkuttua…!

  Mitähän tässä pitäisi tehdä? Tyytyä vaan siihen mitä isännöitsiä päättää ja odottaa hallituksen päätöstä vai? Tottakai nuori ikämmekin (19 ja 21) vaikuttaa hallituksen päätökseen siitä että joudutaanko tästä häipymään. Paljonkohan mahdollinen häätö-aika on? Kuukausi? Saako häädöstä valittaa?

  #33143 Reply

  Vivian

  Tosiaan virallista varotuista ei koiran puuhista ole tullut, isännöitsijä ei niitä ole postitellut vaikka kasapäin tullut…Ensimäinen tieto pari viikkoa jatkuneesta häiriöstä meille tuli tänään maililla "Ei hyvältä näytä"-tyyppisenä tekstinä…Ammattimaista…

  #33145 Reply

  ww

  kirjallinen varoitus pitää tulla,muuten ei häätöä voida suorittaa ja häädön suorittaa aina tuomioistuin ja siitä voi tietenkin valittaa että onko häätö perusteltu,loppupeleissä sen päättää käräjäoikeus.

  mikään sähköposti tai puhelinsoitto ei kelpaa varoitukseksi ja mikäli kirjallista varoitusta ei ole tullut niin silloin asiaa ei voida viedä eteenpäin,ja silloinkin jos varoitus on tullut niin asunnon haltijalla on oikeus saattaa asiat kuntoon että varoituksia ei tule jatkossa,tarkoittaa lähinnä sitä että koira ei enää hauku ja paisko tavaroita,se miten saatte koiran aisoihin..on taas toinen juttu.

  ja mikäli pystyt todistamaan että asunto on ollut tyhjillään kun "huutoa on kuulunut" niin silloin varoitus voidaan mitätöidä.

  Ja miksi ensimmäinen varoitus mitätöitiin,se koira juttu?

  mikäli irtisanovat teidän vuokrasopimuksen niin silloin se voidaan saattaa oikeuden päätettäväksi jos valitatte että irtisanominen on laiton,oikeus sitten päättää onko siihen perusteita.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #33157 Reply

  Vivian

  Ensimäiset varoitukset on tehty ihmisten huudosta, ilm. yläkerrassa on huudettu ja kuulunut läpi alakertaan asti silloin kun olin kolmen viikon työmatkalla, sillä kellään ei tänne nimittäin avaimia ole.

  No, avomies kävi kyselemässä tilannetta koska halusi kasvokkain selvyyden asiaan koska epäselvät sähköpostit eivät oikeen nyt auta…No, ei kuulemma ota ihmisiä kasvokkain vastaan. Hmph. Voisi edes soittaa siinä kohtaa jos varoituksia tulee niin tietää ettei jätä koiraa tänne yksin koska työni puolesta voin sitä mukana roudata ihan kevyesti ja suorittaa eroahdistus kurssin tai antanut koiran sijoitukseen. Olisin vain halunnut tietää vähän tarkemmin tästä asiasta, mutta ilmeisesti isännöitsijä ei näe tarpeelliseksi selittää puuhiaan vuokralaisille…Ihme tyyppi. No, enkä sähköpostin taakse piiloutuminen on nykyajan tapa hoitaa asioita. Kuitenkaan en aio tähän pelleilyyn suostua, jos on pakon omainen tarve häätää meidät tekisi sen edes naamatusten tai puhelimen välityksellä…

Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Vastaa aiheeseen: Vuokra-asunnosta häätäminen ja varoitukset+ 13 = 16