Keskustelu skykauppa.valmiskauppa.fi

skykauppa.valmiskauppa.fi

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • #55635 Reply

  Varokaa
  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  Kyseinen nettikauppa ja sen pitäjä toimivat hyvin kyseenalaisella tavalla. Kinkkitavaraa on tarjolla, kun tilaat, et voi olla mitenkään varma, että saat tavaran (maksetun) itsellesi. Rahojen takaisinsaanti onkin sitten jo mahdoton tehtävä. Lisäksi nettikaupan pitäjä Samu Kyllönen ostaa tavaraa netin ostopalstoilla ja sitten yhtäkkiä ilmoittaakin, ettei haluakaan ko tuotetta. Kolme tuttavaani on tilannut tavaraa ko. nettikaupasta, yksi on saanut tavarat, kaksi ei. Maksunpalautuksia ei ole tullut, vaikka kaupoista on aikaa jo useampi kuukausi. Älkää erehtykö tilaamaan mitään kyseessä olevasta nettikaupasta. Varoituksen snana vain.

  #56031 Reply

  ostajaehdokas12

  Kyllä minulle on ainakin tullut kaikki tilaukseni (4kpl) aivan moitteetta. Asiakaspalvelu on vastannut viesteihin muutamassa tunnissa. Mutta kiinalaista tavaraahan se kutakuinkin on

  #56301 Reply

  S. Kyllönen

  Mitäs ihmettä? Jos olet kokenut vääryyttä, voisitko sinä ja sinun ystäväsi vaikka laittaa viestiä asiakaspalveluun? Jos tuotetta ei ole saapunut, pyrimme sen ehdottomasti hoitamaan sinulle joko palautuksen muodossa tai uutena tuotteena. Asiakaspalvelu auttaa aina, jotta sinullakin olisi hyvä mieli.

  Mutta koska en henkilökohtaisia kauppoja ole perunut kuin kerran,epäilen, että tiedän viestin kirjoittajan — Hyvä Kristan Seppälä, voisitteko ystävällisesti palauttaa maksuni, kun kerran niin haluan ja vastata viesteihini. Rahani eivät ole tarkoitettu lahjaksi Teille omiin huveihinne. Tosin, koska näytätte olevan huijannut muitakin ihmisiä ja huomasitte kirjoittamani varoituksen huijauksestasi tälle saamiselle sivustolle, en usko saavani rahojani takaisin. Ja lisäksi; ei Teidän tarvitse pilata verkkokaupani mainetta. Et kuitenkaan tilausta sinne ole koskaan tehnyt, joten ette tiedä toiminnasta pistettäkään.

  Ja kiitos edelliselle kommentoijalle!

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #57558 Reply

  kepkep

  Eivätpä vastaa viesteihin ja eipä tuonne koko verkkokaupan sivuille enää pääse omatkin tilaukset jäi tulematta huijausta koko homma .

  #60453 Reply

  e.mäkelä

  tämä nuori herra tuskin rahoja keneltäkään vie! aivan rehti hyvin menestyvä poika ja luotettava. jaksan uskoa että kyseessä on väärin käsityksiä!!

  #60461 Reply

  eiuhri

  Ei saa moittia ahkeria yrittäjiä. Nettikaupa on hyvä asia.

  #60804 Reply

  S. Kyllönen

  Kiitos kommentoijille! Mieltä lämmittää positiivinen palaute.

  ”KepKep”: Jos kenties vielä seuraat tätä ketjua, voisit ystävällisesti oikeasti laittaakin sitä viestiä, jos tavaraa ei ole saapunut. Ehdottomasti yritän sen siinä tapauksessa sinulle saada, mutta ilman mitään yhteydenottoa se on aika hankalaa… Kiitos!

  Kyl

Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.
Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Vastaa aiheeseen: skykauppa.valmiskauppa.fi− 2 = 8