Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Arpajaislaki ja Veikkaus Oy? – Veikkauskortti vain Suomessa osoitteen omaaville!

Arpajaislaki ja Veikkaus Oy? – Veikkauskortti vain Suomessa osoitteen omaaville!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • #34880 Vastaa

  Ulkosuomalainen
  Vieras

  Saako ulkosuomalainen pelata vai rikkooko Veikkaus Oy lakia?

  Taustaa:
  -"Arpajaislain mukaan Veikkauksella on oikeus tarjota pelejä Suomessa pysyvästi asuville henkilöille. – https://www.veikkaus.fi/info/myynet/veikkauskortti/veikkauskortti_f2.html"
  -Veikkauskortti, mitä tosin ei voida sinulle tässä tapauksessa myöntää, mikä myönnetään väestörekisteritietojen perusteella, pohjautuen arpajaislakiin. (vastaus Veikkaus Oy:n asiakaspalvelusta)

  Kun ulkosuomalaisena lomalla ollessani pelaan Veikkauksen pelejä niin joko 1) veikkaus syylistyy arpajaislain rikkomiseen myydessään minulle pelin 2) petokseen jollen saa mahdollista voittoani tai 3) kiusantekoon ja ulkosuomalaisten syrjintään mikäli laki vaatii vain pelaajan iän tunnistamisen ja Veikkaus ei "rahat tilille-korttia" myonnä?

  #34881 Vastaa

  ww
  Vieras

  oletko suomen kansalainen?asutko suomessa vakituisesti? jos et niin et saa korttia,mutta olet toki oikeutettu veikkaamaan niinkuin muutkin kansalaiset.

  ei muuta kuin kioskille tekemään veikkausta ja jos iso potti tulee niin sitten haet rahat pois joko kioskilta/sampopankista/veikkauksen konttoreista.

  voittojen lunastus ei edellytä että olisi veikkauskortti,rahat saa ilman korttia,viemällä veikkaustositteen yllämainittuihin paikkoihin.

  mikäli iso voitto kyseessä niin silloin pitää todistaa henkilöllisyys eli paperit mukaan jos tulee miljoonia.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Vastaa aiheeseen: Arpajaislaki ja Veikkaus Oy? – Veikkauskortti vain Suomessa osoitteen omaaville!ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.