ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.
Keskustelu vuokratontti

vuokratontti

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 180)
 • #36678 Vastaa

  tuuliajo
  Vieras

  mitä tapahtuu tontille,jonka olen äidiltäni vuokrannut ,siis vain minun nimeni paperissa ja jolle avopuolisoni kanssa yhdessä rakensimme talon.nyt tuli ero ja exä vaatii talon myyntiä. arviot hinnasta olen saanut 5,ltä välittäjältä ja exällä kävi yksi arvioija paikalla.hinta näiden viiden ja yhden(miehen kaveri)heittää 300.000 ja nyt exä otti pesänjakajan.haluan lunastaa talon markkinahintaan ,mutta exä vaatii myyntiä.vuokraoikeutta minulla on jäljellä 30 vuotta eikä äitini myy tonttia,mitä siis tontille tapahtuu jos se talo nyt myydään vieraalle,kun se 30 v on mennyt?ja onko minulla etuosto oikeus taloon?

  #36679 Vastaa

  ww
  Vieras

  aika huvittavaa sikäli että kun tontti ei tule talokaupan mukana,kukaan ei sitä taloa osta jos ei ole tonttia.kenen nimissä talo on?

  #36680 Vastaa

  tuuliajo
  Vieras

  hei!
  yhteinen on talo ja yhdessä otettiin laina,mies oli tietoinen että rakentaa vuokratontille,lainhuuto on tonttiin äidilläni.mutta niin vain miehen juristi vaatii myyntiä.olen hankkinut raksystemin,terv.tarkastajan,rak.tarkastajan lausunnon,eikä hyvältä näytä..vikoja on pilvin pimein,mm.kosteusvaurioita,salaojitukset,ilmastoinnit ja kaiken huipuksi lopputarkastusta ei ole koskaan tehty ja rak.lupa vanhentunut.tässä palaa nyt paljon rahaa koska minä halusin eron ja mies haluaa kiusata.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #36681 Vastaa

  ww
  Vieras

  tee niin että palkkaa oma lakimies avuksi,hän kyllä panee luun kurkkuun miehelles ja hänen aikeilleen.loppuu se kiusanteko.

  #36682 Vastaa

  tuuliajo
  Vieras

  lakimies on yrittänyt sopua jo puoli vuotta kaikenlaisin dokumentein,mutta miehen juristi on sitä mieltä että myyntiin ja pesänjakaja määrää hinnan!!!!mieheni on erittäin paha narsisti ja puhuu ihmiset ympäri käyttäytymisellään,mitään todisteita ei heillä ole talon kunnosta,koska hänen välittäjänsä ei käynyt edes talossa sisälle .vaan teki arvion pihalta!

  #36683 Vastaa

  tuuliajo
  Vieras

  vielä mainitakseni että exällä on yrityksensä veroja maksamatta yli 20.000 euroa ja ulosottovirasto on jo aikeissa ulosmitata kiinteistön,sähköliitttymä on jo ulosmitattu ,mutta kun puolet on minun ,niin odottavat ,kun tietävät että asia on riitautettu…exä tosiaan asuu jo uuden"uhrin "luona ja jätti kaikki talolainat minun maksettavaksi,hoidan kaikki talon menot nyt yksin.

  #87339 Vastaa

  Louise Auden
  Vieras

  Hei kaikki, Nimeni on Inthupa Mammam, puhumme onnellisimpana ihmisenä koko laaja-ajattelupuheen tänään ja kerroin itselleni, että mikä tahansa lainanantaja, joka pelastaa perheeni huonosta tilanteestani, kerron nimen koko leveäksi maailmaksi ja olen niin iloinen voidessani sanoa, että perheeni on palannut hyvää, koska tarvitsin 200 000 dollarin Yhdysvaltain dollarin lainan, jotta voisin aloittaa elämäni koko ajan, koska olen yksi äiti, jolla on 3 lasta ja koko maailma näytti siltä, että se oli roikkuu minuun, kunnes tapasin tämän Jumalan lähetti lainanantajan, joka muutti elämääni myös perheeni kanssa. Jumala pelkää lainaa, rouva SUSAN JAMES LOAN FIRML COMPANY hän oli Vapahtaja Jumala lähetti pelastamaan perheeni ja aluksi ajattelin, että se ei ole mahdollista, ennen kuin saan lainaani 200 000 dollarin US dollaria 5. / helmikuu / 2018 , kutsuin hänet perheeni kokoontuvaan puolueeseen, jota hän ei hylkäsi ja neuvoisin kaikkia, jotka tarvitsevat lainaa todella ottaa yhteyttä Mrs SUSAN JAMES LOAN FIRML COMPANY -yhtiöön. Email: susanjamesloanfirml07@gmail.com or susanjamesloanfirml07@outlook.com or Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #87344 Vastaa

  JIM BUFFER
  Vieras

  Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa taloudessa? Tarvitsetko lainaa aloittaaksesi mukavan pienikokoisen ja keskisuuren yrityksen? Onko sinulla alhainen luottokelpoisuus ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen trustfunds804@outlook.com ja trsutfunds224@gmail.com

  #87412 Vastaa

  Bill
  Vieras

  Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma asiakkaille, joilla on taloudellinen ongelma ja jotka tarvitsevat ratkaisua siihen. Luotto- ja vakuusasiat ovat jotain, että asiakkaat ovat aina huolissaan etsittäessä lainaa lailliselta luotonantajalta. Mutta .. olemme tehneet tämän eron luotonannon alalla. Me voimme järjestää lainaan $ 5,000.00 USD ja $ 500,000.000.00 USD alle 3% korkoomme Vastaa välittömästi tähän sähköpostiviestiin:
  billjohnson.loanfirm011@gmail.com

  #87533 Vastaa

  sophia
  Vieras

  This is a very joyful day of my life because of the help Dr.Okaya has rendered to me , I am out here to spreed this good news to the entire world on how I got my ex love back just yesterday i contacted dr okaya for help ,I was going crazy when my love left me for another girl , But when i met the Email address of Dr Okaya (Okayaspellhelp@gmail.com ) the great messenger to the oracle that he serve,I narrated my problem to Dr Okaya about how my ex love left me and also how i needed to get a job in a very big company. He only said to me that i have come to the right place were i will be getting my heart desire without any side effect .He told me what i need to do After it was been done,In the next 24 hours,My love called me on the phone and was saying sorry for living me before now and also in the next one week after my love called me to be pleading for forgiveness,I was called for an interview in my desired company were i needed to work .I am so happy. Contact this great man too for help, his contact: OKAYASPELLHELP@GMAIL.COM OR PHONE/WHATS APP : +27814506790 or OR His website : https://okayaspellhelp0.wixsite.com/website

  #87563 Vastaa

  Hobelman
  Vieras

  Hyvää päivää,
  Oletko taloudellisissa vaikeuksissa? Pyydä kohtuuhintaista lainaa 2%
  korko maksaa velkoja, Aloita uusi liiketoiminta, To
  laajentaa yritystäsi jne. jos YES yhteyttä lisätietoja
  lainaa vain tämän sähköpostin kautta: hobelmanfinance@gmail.com

  Verkkosivusto: https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
  Whatsapp: +17816567138
  YHTEYSTIEDOT EMAIL: hobelmanfinance@gmail.com

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #87620 Vastaa

  Debbie Holmes
  Vieras

  Estoy contento hoy de que obtuve un préstamo de esta compañía legítima después de muchos años de pérdidas financieras y también me timaron en el proceso hasta que conocí a este gran hombre que me ayudó con un préstamo de $ 533,000 y aconsejaré a todos los solicitantes de préstamos para contactar esta empresa por correo electrónico: williamsloans6@yandex.com, whatsapp en +1 (214) 305-8945.

  #87698 Vastaa

  Jaden Steven
  Vieras

  Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, tarvitsetko legit, rehellinen, hyvämaineinen ja nopea laina? Voin auttaa sinua 100-prosenttisella takuuhuollolla, tarjoan yrityksille ja yksittäisille lainoille, lisäksi myös rahoitamme kaikenlaisia hankkeita. Lisätietoja saat osoitteesta: Js.loans2000@gmail.com tai Whatsapp +1 (518) 601-1639

  #87712 Vastaa

  CAPITAL CITY
  Vieras

  CAPITAL CITY: Yrityksellämme on vuorovaikutteinen verkko, joka on tällä hetkellä yli 47 miljoonaa online-lainahakijaa. Kerro minulle vaatimuksesi hakea lainaa 2 prosentin korolla. Joten voin tarjota sinulle ratkaisun sen mukaisesti.
        
  Mobile: +1 951-366-0152
  Sähköposti: capitalcityloan@live.com
  whatsapp: +1 862-621-9274
           
  Parhain terveisin,
  Andrew

  #87847 Vastaa

  Hobelman
  Vieras

  Tarvitset kiireellisen lainan arvostetusta yksityisestä lainanantajasta, joka antaa sinulle stressitöntä rahaa? Jos kyllä, niin olet oikeassa suunnassa. Hanki rahat 5 tunnissa. Olen Hobelman, liikemies ja jopa yksityinen lainanantaja. Haluaisin luoda sivuliikkeeni omassa maassani, jos voit liittyä minuun suuren liikemiehen kanssa. Annan 2 prosentin korkolaina. kirjoita minuun tämän sähköpostin kautta hobelmanfinance@gmail.com

  Whatsapp: +17816567138
  Home
  Ota yhteyttä sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 180)

Vastaa aiheeseen: vuokratonttima-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.