ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.
Keskustelu Edunvalvonnan purkaminen

Edunvalvonnan purkaminen

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • #55700 Vastaa

  Edunvalvottava
  Vieras

  Minulle on määrätty edunvalvoja, koska olin helposti hyväksikäytettävissä taloudellisesti ja tuhlasin rahaa, koska olin masentunut mm. päihteisiin. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut olen parantunut masennuksesta ja saanut itseluottamusta niin että minua ei enää onnistuta hyväksikäyttämään ja kun en asioi mustalaisten tai vastaavien kanssa(85% hyväksikäyttäjistä oli mustalaisia tai ulkomaalaistaustaisia,anteeksi rasismi) kanssa niin hyväksikäyttö on loppunut. Mitä keinoja on lopettaa edunvalvonta kun se on määrä jatkua vielä kaksi vuotta. Voiko sen rosikseen viedä hakemusasiana ja vaatia edunvalvonnan purkamista? Maksaako se hakemusasia paljon?

  #55702 Vastaa

  Kyllä sun
  Vieras

  jutella sen edunvalvojan kanssa, että voisko ja mitä. Vaikea se on ominpäin lähteä asiaa hoitamaan, kun lausunto pyydetään kuitenkin edunvalvojalta. Päätöksen taitaa tehdä maistraatti helpoimmillaan.

  #55737 Vastaa

  Nimetön
  Vieras

  Oltava lääkärinlausunto, josta käy ilmi, että kykenet hoitamaan taloudelliset asiasi etkä ole enää edunvalvonnan tarpeessa.

  Hakemus tehdään käräjäoikeuteen (ei ”rosikseen”, koska rosiksia ei ole ollut olemassakaan sitten vuoden 1993) ja käräjäoikeus kuulee maistraattia hakemuksesta.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #60682 Vastaa

  Maahanmuuttaja
  Vieras

  Oletko aivan varma että taloudellinen hyväksikäyttösi loppui siihen että lopetit asioinnin kokonaan NiinSanottujen mustalaisten (Sivistynyt ihminen käyttäisi ennemmin sanaa tummaihoisten) tai vastaavanlaisien kanssa etkä sen jälkeen ole kuullut asiasta yhtään mitään? Entä loput 15%? Miksi et ole kyennyt mainitsemaan heitä? Olisiko se liian loukkaavaa Sinun kansalaisuuttasi ja heitä muita jotka kuuluvat siihen, kohtaan, vai olenko ymmärtänyt kenties aivan väärin? Oletko kenties niin itsekeskeinen että sinun tekisi mieli hävittää kaikki muut kansalaisuudet ja kulttuurit sinun, suomalaisten ja koko Suomen ympäriltä? Kannattaisiko Sinun pitää edunvalvontaa yllä loppujen 15% varalta? Väitätkö että päihteitä kaupittelevat VAIN mainitsemasi kansanryhmät? Tiedätkö EDES millaista on olla masentunut? Minäkin olen ollut masentunut. Ei masentuneiden tarvitse käyttää päihteitä ja kuluttaa rahojaan niihin tai alkoholiin. Jos sen verran olisit edes käyttänyt tuolloin aivojasi ja valinnut päihteiden sijaan lääkkeitä kuten minä tein, niin olisit välttynyt mahdollisuudesta päästä puhumaan rasistisia kommenttejasi ja vastenmielisiä stereotypioitasi (oho, oliko liian hieno ja monimutkainen sana sinun kaltaisellesi sivistyksettömälle?) Vai kenties nautiskelitko oikein sydämestäsi kirjoittaessasi tätä tekstiä? Ja sydämestä puheen ollen, pyydät vielä Anteeksi rasismiasi ja typerää yleistystäsi. Tuliko se anteeksipyyntö oikeasti sydämestäsi vai oliko se pelkästään niinsanottua feikkiä? Ensin nimittelet mustalaisiksi ja heti sen jälkeen pyydät Anteeksi!

  #81701 Vastaa

  Jake
  Vieras

  voisiko joku laittaa tänne osoitteen mistä kautta saa purettua edunvalvonnan ??

  #81707 Vastaa

  käräjätuomari
  Vieras

  paikallinen käräjäoikeus.

  #87634 Vastaa

  Emilia Auramo
  Vieras

  Miten yleisen edunvalvonnan saa purettua

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #87639 Vastaa

  Jos et osaa lukea edellisiä
  Vieras

  viestejä, niin todennäköisesti et mitenkään.

  #88667 Vastaa

  Esa Rusanen
  Vieras

  Voinko saada edunvalvonnan loppumaan koska edunvalvoja on kyvytön hoitamaan minun asioita, ei ole minun laskuja maksanut, minun rahoilla?? Monta laskua on mennyt ulosottoon nim. Pettynyt!!!!

  #92752 Vastaa

  Marja Toivonen
  Vieras

  Miten menetellään? Äitini 90v yleinen edunvalvoja ei vastaa puheluihin, sähköposteihin, ei ole hoitanut muita asioita kun pankkikorttien jäädytyksen. Laskuja menossa ulosottoon. Luottamus nollassa.

  #94153 Vastaa

  michelsson anna
  Vieras

  Miten voin purkaa edunvalvonna???

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #95301 Vastaa

  Ulla Halonen
  Vieras

  Olisi järkevämpää luonnonlaki tolimisi että edunvavontaa ei olisi eivätkä rikolliset juristit pääsisi kähmimään asiakkaiden rahoja itsenäisyys kunniaan ja yksilönvapaus.

  #97208 Vastaa

  Haluan purkua
  Vieras

  Edunvalvojan purku haluan t. Pia seppälä

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)

Vastaa aiheeseen: Edunvalvonnan purkaminenma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.