ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.
Keskustelu alektum perintä oy(jatkoa edelliseen ketjuun)

alektum perintä oy(jatkoa edelliseen ketjuun)

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • #68355 Vastaus

  Pertsa

  jostain syystä kommentit häviää taivaan tuuliin,joten aloitan uuden keskustelun samalla nimellä.

  kiitos heses asiantuntevista kommenteista.Alektumin kanssa ollaan nyt kiivasta kirjeen vaihtoa käyty ja heidän kantansa on edelleen,että velka täytyy maksaa.olen vedonnut velan vanhentumiseen.He laittoivat eilen jokaisesta lähettämästään laskusta kopiot sähköpostiin. vuodesta 2009 alkaen ovat lähettäneet minulle laskuja yhteensä 6 kpl.heidän mukaansa nuo paperi laskut on todiste siitä,että velan vanhentuminen on katkennut.Vaikka itse en ole edes niitä saanut.

  #68356 Vastaus

  Et kai sä Pertsa

  velkoja ei tarvitse maksaa. Aina voi ottaa uutta ja odottaa, että vanhat vanhenee.
  Älä rasita meitä enää avaamalla samasta asiasta uutta lässytystäsi.

  #68357 Vastaus

  pertsa

  vaivauduitko lukemaan edellisen viestiketjun?jos kommenttiesi taso on tuo niin jätä silloin kommentoimatta,kiitos!

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #68360 Vastaus

  heses

  Pelkkä lasku ei voi olla velkomisen perusteena eikä velan vanhentumisen katkaisun perusteena. Alektumhan osti suuren määrän kyseisen operaattorin laskutuksia vuonna 2006. Kuluttaja-asiamies on useasti puuttunut kyseisen perintäfirman toimiin koska osa laskuista oli jo maksettu ja perintäkulut joissain tapauksissa lainvastaisia. Peruste ostanut palvelun joka on erääntynyt ja maksamatta siis puuttui ja itse lasku ei ole peruste tuomita maksuvelvollisuutta. Laskuja voi tehdä ja lähettää kuka vaan.

  Alektum ei todellisuudessa edes tiedä onko joku velkaa vai ei koska ostettu velkaseuranta on ollut selvästi puutteellinen. Perintäalalla yleisesti räkänokka asiakaspalvelijat vastailevat ”velallisten” kyselyihin ilman mitään hajua todellisesta tilanteesta ja laintulkinnasta vanhentumisen katkaisemiseen. Uskottavahan voi olla jos syötetään väärää tietoa js sitten vain vastailemaan ilman mitään oikeaa koulutusta tehtävään.

  Tässähän kyseisessä tapauksessa velat ovat joka tapauksessa vanhentuneet jo ensimmäisten nyt väitettyjen 2009 perintäkirjeiden lähetyaaikana koska saaminen vanhentuu kolmessa vuodessa jos siitä ei tule yksilöityä vaatimusta velalliselle perille.

  #68383 Vastaus

  pertsa

  Kuvitellaan tilanne, että jos nyt jätän tuon laskun maksamatta ja JOS alektum saisi laitettua velan ulos ottoon,tuleeko maksettavaksi minkalaisia kuluja ja tuleeko siitä automaattisesti maksuhäiriö merkintä?toki vahvasti tätä epäilen kun eivät ole viimeiseen kymmeneen vuoteen sitä ulos ottoon laittanu mutta jos..

  #68384 Vastaus

  heses

  Ei ketään tuomita ilman mahdollisuutta vastata ja riitauttaa perintä. Haasteen saavuttua on kaksi viikkoa aikaa vastata käräjäoikeudelle velkomukseen ja vaatia sitä hylättäväksi vanhentumisen takia. Riita-asian tuomiosta ei tule maksuhäiriömerkintää jos sen maksaa tuomiossa määrätyn 30 päivän aikana koska maksuvelvollisuus selviää vasta asiassa annettavassa tuomiossa. Voit vaatia vastapuolta maksamaan vastaamiskulut tai omat asianajokulut jotka tuomitaan vastapuolen maksettavaksi jos velka on vanhentunut.

  #68388 Vastaus

  heses

  Siis nämäkö henkilöt vastailevat perimisen riitautuksiin asiallisesti ja huolellisesti eivätkä mitenkään harhaanjohtavasti: ”kyllä pitää maksaa”.

  Alektumin hakemus 29.12.2014 / avoimet työpaikat ja puhelinperintäkäsittelijä: Alektum Perintä Oy on yksi Euroopan johtavista perintätoimistoista ja Suomessa olemme toimineet viisitoista vuotta. Yhteensä Alektumilaisia on yli 300 neljässätoista eri maassa ja olemme erikoistuneet kuluttaja- ja jälkiperintään. Haemme nyt Helsingin toimistolle työntekijöitä puhelinperintään Tavoitteemme on löytää luotettavia, ahkeria ja motivoituneita puhelinperintäkäsittelijöitä osa-aikaiseen iltatyöhön. Töitä tehdään arkipäivisin ja toivomme, että voit tehdä vähintään kolme vuoroa viikossa. Puhelinperintäkäsittelijän keskeisimmät työtehtävät: – yhteydenpito velallisiin ja maksusuunnitelmien laatiminen – asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse Hakijalta toivomme: – sujuvaa suomen kielen hallintaa – aikaisempaa työkokemusta call center ja asiakaspalvelutyöstä – myynnillistä draivia ja aktiivista otetta työhön – soveltuvuutta alalle ja motivaatiota puhelintyöskentelyyn – yleisimpien atk-järjestelmien ……

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #68392 Vastaus

  Pertsa

  ompas aika erikoista,että tehtävään ei vaadita sen kummempaa koulutusta,riittää kun olet ahkera ja motivoitunut ja luotettavakin pitäs yrittää olla.kunnon draivilla vaan mennään,sen kummemmin lakia tuntematta.kauankohan tälläista puhelinperijän työtä jaksaa tehdä,voi jonkin verran joutua vittuilua kuuntelemaan.tai no jotenki alkanu tuntumaan että ei ne suomea ymmärrä,puhuakkin osaavat vain kolme sanaa \\\”velka pitää maksaa\\\”

  #70384 Vastaus

  Jep

  Noniin, Vihdoin alektum poisti kaikki vanhentuneet laskut (reilu 1800e) 🙂 Kiitoksia hesekselle avusta. Sun laittamien lakipykälien jälkeen alektum lopetti kokonaan yhteydenpidon. 🙂 itse kerran viikossa kyselin niistä, että vieläkö ne väittää etteikö laskut olisi vanhentunut niin mitään ei kuulunut. Lopulta laitoin mailia että jos tämä ei nyt selviä niin otan yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan ja kappas kaikki laskut hävis 🙂
  Onko Pertsan laskut jo selvinnyt?

  #76928 Vastaus

  kirsikkaaaa.

  Joo. Eli tuli selvyys minunkin laskuihin. Laitoin asian kuluttajariitalautakunnalle käsiteltäväksi kun muutoin ei päästy yhteisymmärrykseen. Meni noin kuukausi tästä ja alektum ilmoitti lopettavansa perinnän ja poisti kaikki laskun. Eli loppu hyvin kaikki hyvin.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Vastaa aiheeseen: alektum perintä oy(jatkoa edelliseen ketjuun)− 6 = 2

ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.