Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Aita, turvallisuus/tasa-arvo

Aita, turvallisuus/tasa-arvo

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • #97229 Vastaa

  Tiia
  Vieras

  Onko tämä tasa-arvoa. Kyse on rivitalosta ja asumismuoto osakeyhtiö. Isoimpana kiistan aiheena tällä hetkellä aita. Tämä on edellävässä kokouksessa esitetty muissa asioissa. Kellään ei ollut silloin sitä vastaan mitään. Nyt sitten tuli aidan teko aika. Tarkoituksena tehdä etupihalle puuaita. Muutosilmoitus tehty ja isännöitsijältä läpi, sen jälkeen hallitukselle missä tämä kiellettiin ja perusteltiin tätä että aurauksen takia( keksitty, ei se aura-auta 2 krt vuodessa täällä käytyään varastokoppien läpi ajele) ja yhdenmukaisella tasa-arvolla. Tässä isoin etupiha. Koronan takia kokous siirretty. Aita tulisi sitä varten, että mm. Naapurin koira/t ei tulisi hyökkäyksiä, naapuri ei ajaisia autoa kasvavalle nurmikolle tai vielä vakavampaa lapselle ei sattuisi mitään. Samoin kun tarkoitus, että syksyllä lapsi lähtisi tai menisi yksinään kouluun niin vieressä menee valtatie(ajetaan todella lujaa välittämättä rajoituksista), johon jäänyt joskus jo lapsi auton alle. Meillä on myös koiria, niin 7-vuotiaalla unohtuu välillä laitella mm. Ovia kiinni, niin välttäen sitä että sinne auton alle juoksisi lapsi ja koira. Täällä on muillakin verkkoaitaa. Tänään isännöitsijä käynyt. Muilla saa olla kuulemma verkkosukat, kivet ym, mut seuraava etappi oli tähän sitten se verkkoaita edes jos ei puuaitaa. Mutta hallitus/isännöitsijä kieltää myös sen. Siinä on tällä hetkellä turvana tokoeste ja vähän matkaa pentuaitauksen tyyppistä, mikä ei ole kiinni missään ei edes maassa. Isännöisijän mukaan sekin olisi poistettava heti tänään, koska julkisivu kysymys. Eikö nämä luokitella irtaimistoksi? Voiko hallitus ja isännöitsijä puuttua vain tietyn osakkaan irtaimistoon? Voiko he vaatia sen poistoa? Sitten hallituksen puheenjohtajalla on etupiha täynnä isoja kiviä. Kysyin että tämä piha eroaa täysin muista. Niin niihin ei puututa. Jatkoin ja kysyin, että jos itsekin roudaa etupihan täyteen kiviä niin siihen puututaan sit asiakaskohtaisesti että onko ne edes sallittua. Koitan itse paneutua turvallisuuteen, mutta mikä on näissä taloyhtiön vastuulla? Eikö hallituksen ja taloyhtiön tehtävänä on paneutua turvallisuuteen ja riskien hallintaan. Samoin täällä hallituksen jäsenet puhuvat vain tietyille osakkeille kaikesta mm. Kyselyjen tuloksista, huomioimatta kaikkia osakkaita.

  Hallituksen jäsenet käyvät ryyppäämässä varastossa, missä säilytetään maaleja, koneita, pyöriä ym?? Tölkkejä lojuu siellä pitkin poikin. Eikö tämä ole myös turvallisuus kysymys. Eli ei sallittua. Isännöitsijän mukaan saa tehdä mitä vaan kunhan noudattavat klo 22.00 hiljaisuutta.

  Täällä muut säilyttää venettään trailereineen pihassa, samoin autoja pidetään tunti tolkulla asuntojen edessä vaarantaen pelastustiet ym. Isännöitsijän mukaan niistä ei pidä välittää, ja saa tehdä mitä vaan.

  Olen ollut yhteydessä asian tiimoilta kaupunkiin, kuka vuokraa tontit. Osakeyhtiö tekee päätökset, mutta sanoi että rakenna siihen verkkoaita ja katsotaan mitä tapahtuu.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Vastaa aiheeseen: Aita, turvallisuus/tasa-arvoma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.