ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.
Keskustelu Asunnon osto ja välittäjän sekoilu

Asunnon osto ja välittäjän sekoilu

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • #91956 Vastaus

  Henrikki
  Osallistuja (Participant)

  Hei,

  olemme tekemässä kauppoja 85-vuoden paritalosta ja aloin hieman ihmetellä koko kuviota. Asunto on ymmärtääkseni halutulla alueella hyvillä kulkuyhteyksillä ja juuri meidän tarpeisiin sopiva. Kunto on toki alkuperäinen, joten budjetissamme on hieman remonttivaraa. Näytön jälkeen asunnosta oli tullut tarjous ja teimme itsekin tarjouksen samana iltana. Seuraavana päivänä välittäjä soitti ja sanoi toisen tarjoajan korottaneen tarjousta. Kysyin että kannattaako meidän edes summaa X tarjota, vai onko jo saatu tarjous korkeampi? Välittäjä sanoi että korkeampi on. Korotimme vielä muutaman tuhat euroa tarjousta ja sen jälkeen välittäjä sanoi että kaupat tulee. Kävimme piakkoin asunnolla katsomassa ja allekirjoitimme tarjouksen uudella hinnalla. Välittäjällä oli kiire ja me halusimme nopeasti mitat asunnosta. Tarkastettuani tarjouksen, oli siinä toisten tarjoajien tiedot muilta osin paitsi allekirjoitukset. Meillä oli myös vauva mukana, joten siinä kiireessä luotimme välittäjän sanaan hänen kertoessaan papereiden olevan samat uudella tarjotulla hinnalla. Harmittaa oma sinisilmäisyys ja ihmetyttää kovasti välittäjän huolimattomuus. Eikös tilanne nyt kuitenkin ole se että meiltä ei ole mitään lainvoimaista tarjousta tehty? Ensimmäisenkin tarjouksen voimassaoloaika on jo mennyt umpeen. Toisekseen emme ole saaneet kirjallista hyväksyntää omalle tarjouksellemme.

  Olimme siis siinä uskossa että kaupat tehty ja paperit kunnossa, mutta tämä selvisikin juuri. Huomenna olisi kuntotarkastus ja perjantaina kaupanteko. Miten kannattaisi toimia?

  T. Epätietoinen

  #91959 Vastaus

  Allekirjoitimme tarjouksen uudella hinnalla

  Häh..”Eikös tilanne nyt kuitenkin ole se että meiltä ei ole mitään lainvoimaista tarjousta tehty?” Sekoilua kaikinpuolin..ensin tehdään kuntotarkastus, sitten tarjoukset, sitten tarjous hyväksytään ja sitten kauppa…taitanut tulla morkkis, unohtakaa koko kauppa..

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Vastaa aiheeseen: Asunnon osto ja välittäjän sekoilu22 − = 20

ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.