Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Elatusmaksut apua

Elatusmaksut apua

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • #98592 Vastaa

  Piude1111
  Vieras

  Moi,

  Mieheni maksaa yli 300e/kk elatusmaksuja eksälleen 1 lapsesta. Summaa juuri nostettiin ja tuli myös takautuvia maksuja. Äiti opiskelija ja sen vuoksi ollut huonosti elatuskykyinen.

  Ex uudessa parisuhteessa, nykyisellä miehellään yritys ja todistetusti ollut säännöllisesti kera lapsen tekemässä yrityksen töitä mm.kun lapsi ollaan haettu niin olleet koko porukka työkeikalla mihin myös nainen osallistunut. Mitään palkkatuloja ei kuitenkaan kys.yritykseltä ole virallisesti.

  Muita specsejä niin lapsi asuu äitinsä+uuden miehen kanssa isossa omakotitalossa, isä pienessä yksiössä ja ulosottoon menneitä laskuja. Äidin piti valmistua jo vuosi sitten työttömänä uudelle alalle terveydenhuoltoon, ei niin tehnyt vaan perusteli että opiskeluoikeus kestää pidempään.

  Tässä haiskahtaa pahasti kusetus miestäni kohtaan, mutta mitä tehdä? Mitään tuloja naisen tilillä ei kuitenkaan ole, vaikka painaa duunia, virallisesti on edelleen opiskelija. Kaikki menee yrityksen tilille ja mies varmaan maksaa menot. Oma mieheni tällä hetkellä painii maksujen kanssa ja myy tavaroitaan pois, jotta voisi maksaa maksut. Kelalta ei tukea löydy ja osa palkasta menee jo ulosottoon. Ollaan umpikujassa ja lapsen etu on tottakai se tärkein, mutta lapsen elintaso ja oleminen jo isällään kärsii tässä eikä tilanne ole tasapuolinen.

  Elintaso täällä etän päässä pikkuhiljaa laskee koko ajan. Omat tavarat ja vaatteet hommattu tänne aina, nyt säästöt käytetty ja takki tyhjä. Voiko ex tosiaan tehdä miehensä firmalle pimeästi töitä ja auttaa ostamaan piharemontteja, autoja, paljun jne ja väittää ikuisesti olevansa työtön?

  Apua kaivataan.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Vastaa aiheeseen: Elatusmaksut apuama-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.