Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Koirasta riitaa

Koirasta riitaa

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • #97772 Vastaa

  Pirjo
  Vieras

  Herra X ja Rouva Ö ovat alkoholisoituneita, jo iäkkäämpiä naapureitani. Herra X omistaa koiran, joka tuon tuostakin karkaili ja johon sit tutustuin ja aloin ottaan mukaan iltalenkille. Viime keväänä Herra X aloitti juopottelun oikein urakalla ja Rouva Ö pisti miehen pihalle. Koira jäi silloin Rouvalle. Rouva muutti myös kerrostaloon eikä halunnut sinne koiraa. Heidän miniä soitti ja kysyi: otetaanko me tämä koira, kun Herra X ei kykene siitä huolehtimaan? Johon minä: kyllä otetaan. Herra X oli niin huonolla hapella, että kukaan ei odottanut hänen selviävän siitä ryypyputkesta. Jossain vaiheessa oli puhetta että koira siirrettäisiin meidän nimiin, sitä ei kuitenkaan ikinä tapahtunut, Herra X ei kuulemma suostunut allekirjoittamaan luovaria.
  Kesä meni ja syksyllä Herra X lähti poikansa ja miniänsä kanssa viikonlopuksi mökille, kysyivät koiraa mukaan, annoin. Herra X itse palautti koiran maanantaina.
  10 kuukauden kuluttua, kun Herra X oli saanut ajokortin takaisin, pölähti meille ja vaati koiraansa mukaan mökille. En antanut. Hänen poika soitti ja vaati antamaan koiran isällensä, jonka nimissä koira on. No sinne se koira läkss…..

  Onko minulla mitään oikeuksia? Herra X itse toi koiran meille, voisiko se jonkun lakipykälän mukaan tarkoittaa että luopui koirasta eikä näinollen olisi oikeutettu koiraan??

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Vastaa aiheeseen: Koirasta riitaama-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.