ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.
Keskustelu Kotirauha rikkominen ja määräaikainen vuokrasopimus

Kotirauha rikkominen ja määräaikainen vuokrasopimus

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • #96872 Vastaa

  Son. LA
  Vieras

  Elikkä tilanne on semmoinen että jouduin alkuvuodesta muuttaa kun edellinen vuokranantaja ei piitannut terveystarkastajan lausunnosta (talosta löytyi hometta ynm.) ja hän ei siis suostunut purkaa sopparii mutta suostui että muutan hänen tyttären asuntoon.
  No ajattelin että pääsen eroon siitä miehestä näin kun ei purkaa suostu soppari vaikka olisin halunnu (hän siis silloin jo tuli mm. Asuntoon ilman lupaa ja ilmoittamatta ja myös pihapiiriin jne) nyt tilanne on se että hän on tännekin tullu ilman lupaa ja yllättäen ja soittelee mm. Lasteni isälle mun vuokra asunto asiasta ja haukkuu minua.

  Hän ei siis ole vuokranantaja minulle vaan hänen tytär on. Ja nyt tein rikosilmoituksen hänestä mm. Ilman lupaa asuntoon tuleminen ja asioideni kertominen ja minun haukkuminen lasteni isälle. soitin poliisi neuvontaan ja sain nevoja asiaan.ja myös se poliisi kysy olen miettinyt lähestymiskieltoa.
  Nyt sitten vuokranantaja ilmoitti että hänen isä hoitaa asunnon asiat.. Vaikka hän olisi voinut ilmoittaa sen yli 2kk sitte jo.
  Nyt mietin miten toimin kun ihminen joka vastuussa nyt asunnon asioista niin on samalla ihminen josta tein rikosilmoituksen. Hän on pelottava ja ärhentelee minulle ja lapsille ja käyttää rumaa kielen käyttöä. Ei kunnioita mun kotia tai minua.
  Aina vaa vetoaa siihen hänen asunto tai tyttären asunto että hänellä on oikeus tulla joko avaimilla tai jos ovi ns. Auki ja tulla vaan ovesta sisään (eli päivä lukossa ovi) olen erittäin ahdistunut tästä ja pelkään olla kodissa nyt. Ja hätää vuokranantaja isä siis haukkui mut lattia mattojen takia kai.. Koska siitä olen 3vko vuokranantajalle viestiä laittanu (ei nimittäin vastaa mihinkään oikein ja vaikea saada kii) ja tää mies tosiaa oli tullu tänne asuntoon ovesta sisään tuonu erikeeper liimaa lattia mattoihin kun lasten isä oli täällä nukkumassa lasten kaa (itse olin reissussa silloin) eikä kukaan ilmoittanut tai edes soittanu tai koputtanu oveen. Eli ilmestyi vaan talsimaan asuntoon… Voinko nyt sit purkaa sopimusta mm. Rikosilmoituksen takia? Kun nyt kyseinen mies tätä asuntoa hoitaa? Ja myös mahdollinen opiskelu paikka on toisella kunnalla. En haluisi joutua maksamaan korvauksia tai mitään nyt koska varaa ei ole.
  En todellakaan kestä tätä tilannetta marraskuuhun asti nyt… En halua sitä miestä minun ja lasteni lähelle. Hän on oikeesti pelottava ja uhkaava.
  Mitä voisin tehdä nyt ?
  Vuokranantaja ei suostu kumminkaa yhteisymmärryksessä purkaa /päättää sopimusta.
  Hänen isänsä kun aina oikeassa ja hänen sana on laki näköjään.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Vastaa aiheeseen: Kotirauha rikkominen ja määräaikainen vuokrasopimusma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.