Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Laina kaverilta

Laina kaverilta

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 35)
 • #80660 Vastaa

  Lainaaja
  Vieras

  Lainasin kaverilta 350e ja sovittiin maksupäiväksi 15.11. En kuitenkaan pystynyt maksamaan kuin 150 euroa tuolloin ja lupasin antaa loput myöhemmin. Nyt hän vaatii 100 euroa korkoa, jos maksan 15.12.

  Eihän noin paljon voi vaatia korkoa? Kai joku laki tässä suojaa?

  #80661 Vastaa

  Vaihda jo
  Vieras

  kavereitasi.

  #82065 Vastaa

  mieP
  Osallistuja

  Eipä tuollaisissa tapauksissa mikään laki taida suojata. Teittekö edes kirjallista velkakirjaa, jossa velan määrä ja ehdot (sis. mahdollinen korko) kävisivät ilmi? Neuvottelisin kaverin kanssa tai lainaisin esim. sukulaiselta tai toiselta tuttavalta, tarvittaessa etsisin edullista lainaa netistä.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #82123 Vastaa

  mo-o
  Vieras

  Jos korosta ei ole sovittu, koron määrä on mitä laki sanoo. Ilman korkoa saajan ei tarvitse olla, mutta kohtuutontakaan ei ole laillista vaatia.

  #84112 Vastaa

  Tutti
  Vieras

  Onko teillä mitään paperia asiasta? Kyllähän tuossa nyt pitää järkeä käyttää ja jos kyseessä on todella kaveri niin kohtuuttomalta kuulostaa tuo vaadittu korko. Ei kaverisi sitä paitsi voi yksivaltaisesti vain päättää korkoa, vaan kyllä siinä pitää olla molempien suostumus. Jos tästä ei ole siis mitään dokumenttia / velkakirjaa, johon olet laittaut allekirjoituksesi. Löydät netistä halvempaakin lainaa esim. täältä, että jatkossa ei ainakaan tuollaisella korolla kannata ”kavereilta” rahaa lainata. Olisi hauska kuulla, että miten tämä selvisi lopulta – oletan, että velka on nyt jo viimeistään maksettu? Jatkossa suosittelen lämpimästi ottamaan korotonta lainaa joko kavereilta tai netistä – molemmistahan tuo onnistuu.

  #84645 Vastaa

  Tane
  Vieras

  Miksi ihmeessä suostuit moiseen järjestelyyn? Netin kautta saa lainaa jopa ilman kuluja ja korkojakin. Ylipäätään on aika vaikea tilanne tuo, jos ei ole tehty asiallista sopimusta, jossa olisi molempien puumerkit alla.

  #85265 Vastaa

  Affrodite
  Vieras

  Kannattaa hoitaa tuollaiset lainat (oletan, että olet jo hoitanut) pois paremmin järjestelyin esim. talouteen.com kautta, josta löydät pikkulainoille ilmaisia ratkaisuja eli toisin sanoen selviät siis 0 % korolla. Parempi kun lainata ”kavereilta”, kuka kaveri sitä paitsi tuollaista korkoa kehtaa pyytää? Kuulostaa joltain moottoripöyräkerhokiristyksellä lähinnä.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #85276 Vastaa

  Nää on taas
  Vieras

  näitä paskalainojen myyjiä ja niiden laittamia keskusteluja, painukaa vittuun täältä.

  #86180 Vastaa

  Essi
  Vieras

  Mielummin pankkilaina kuin joku pikavippi, vaikka niissä kuluttomia onkin tarjolla.

  #86502 Vastaa

  Marko
  Vieras

  Ei kai pikavippi nyt niin paha vaihtoehto ole, varsinkin jos voi maksaa sen nopeasti takaisin? Parempi tuo on kuin velkaantua kaverille.

  Mielestäni mediassa turhaan poljetaan vippejä, sillä joillekin se vain on ainoa tapa saada nopeasti lainaa.

  #86792 Vastaa

  Anna
  Vieras

  Yhdistä laina mielummin kuin otat kallista pikavippiä. Kaverilta ei toki kannata lainata, koska tunnetusti siinä voi mennä ystävyys, kun maksuaika venyy.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #87838 Vastaa

  A
  Vieras

  Jost nyt päätä hakea sitä pikavippiä (todennäköisesti ei kannata), niin selvitä ainakin, mistä löytyy luotettava pikavippi. Pikavippien tarjoajissa on kuitenkin jonkun verran eroja.

  #87974 Vastaa

  aarne
  Vieras

  En usko että tuossa on laki kaverisi puolella, ei lainalle voi yhtäkkisiä ehtoja asettaa tuolla tavalla. Tietysti riitoihin voit joutua nopeasti jos et maksa ja kaveri vaatii korvausta, mutta eiköhän laki ole tässä tapauksessa puolellasi. Tutustuisin mahdollisuuksiin hakea pikalainaa täällä, jos haluat vaikka maksaa kaverille lainan nopeasti ja sen jälkeen maksaa normaalia lainaa takaisin.

  #89156 Vastaa

  Winkel
  Vieras

  Tiedätkö? Lainan ottaminen käyttöön edullisin ehdoin on parasta tarkastella ammattilaisten vertailevia taulukoita,- http://fin-ov.com/pikavippi-18v .
  Kaverit ovat täysin työskennelleet tästä aiheesta ja antavat parhaan tuloksen taulukossaan.

  #89196 Vastaa

  Winkel
  Vieras

  Sivustomme työskenteli joukko ammattilaisia. He analysoivat ehdottomasti kaikkia ehdotuksia ja poistivat kaikki ne, joita ei tarvittu.
  Kaikki arvokkaat, jotka voit pysyä täällä – lainaa heti.
  Jos löydät virheen tai sinulla on jotain lisättävää meidän taulukkoon – muista kirjoittaa

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 35)

Vastaa aiheeseen: Laina kaveriltama-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.