Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Lapsen tili, ulosotto

Lapsen tili, ulosotto

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • #92327 Vastaa

  Kirsik83
  Vieras

  Olen siirtänyt avaamalleni lapsen tilille lapsilisistä osan kuukausittain. Nyt lapsen tilille siirtäisi sukulainen tuleviin opiskeluihin usean tuhannen verran. Lapsen tili on tehty hänen nimelle, hänellä on siihen (tietyin rajoituksin) nosto-oikeus, ja minulla siihen käyttöoikeus (verkkopankki, holhoojana näin pitää ollakin). Nyt ongelma on, voiko ulosotto (minun velka) ottaa lapsen tililtä nuo tulevat varat? Olen lyhentänyt aina mahdollisuuksien mukaan ulosottoon,suuremman osan jo, mutta siellä on vielä hieman jäljellä. Olisi vaan kurjaa jos lapselle suunnatut varat menisivät ulosottoon. Ehkä minun pitää harkita toista tiliä, johon ei kellään ole käyttöoikeutta (vielä, kunnes lapsi täysi-ikäinen). Olisiko Kokemuksia/tietoja kenelläkään?

  #92377 Vastaa

  Jos velallinen siirtää
  Vieras

  varojaan velkojien ulottumattomiin on ne kyllä ulosottokelpoisia tässä tapauksessa. Itse pitäisin rahat käteisenä ja piilottaisin johonkin patjan tms. sisään.

  #97837 Vastaa

  Mutsi
  Vieras

  Jos tili on lapsen nimissä niin ei vie. Ja varmanpäälle kaikista parhaiten selviää kun soitat voudille ja kysyt miten asia menee kun rahat ovat kuitenkin lapsen eikä sinun.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Vastaa aiheeseen: Lapsen tili, ulosottoma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.