Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu leski

leski

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • #99223 Vastaa

  Ritva Savirinne
  Vieras

  Kuinka tämä oikeasti menee, kun vainajan perilliset vaatii leskeä maksamaan vuokraa, siis vainajan ja lesken yhdessä omistamasta a-osakkeesta? Käsittääkseni riittää, että leski maksaa vastikkeen ja käyttökulut, sähkön ja veden,ja niiden lisäksi leski maksaa rahoitusvastiketta tehdyistä remonteista.. ovet ikkunat etc….Siis vain vainajan perilliset…

  #99225 Vastaa

  nimetön
  Vieras

  Vedä liinoilla kahtia kämppä, maksa vaan puolet vastikkeesta sun muusta,käyttökulut tietty itse, perilliset lisäksi vuokratuotosta 30& pääomaveroa, ovat todellakin ansainneet ne eurot… Ei vaan lain mukaan sinulla on oikeus pitää hallinnassa ko. asunto ilman mitään vuokran maksun velvoitetta, joten , jääköön he nuolemaan näppejäänsä.

  #99226 Vastaa

  nimetön
  Vieras

  Hei, meillä sama tilanne päällä, kuin myös se että leski maksoi omistaan kaikki vainajan velat, koska vainajan tilillä ei ollut varoja, on ainoastaan a-osake,50/50.. ja parasta tässä tietenkin on se että, vuokraa vaatii ulosotossa oleva… joka väittää lesken asuneen ilmaiseksi hänen omistamansa asunnossa. Jos täällä on yhtäkään lakia tuntevaa, toivon todellakin lakiin pohjautuvia vastauksia. Ja sen lisäksi kirjattiin summa, minkä arvoinen a-osake on, siis perukirja, mutta eikö se hinta ole se, mitä ostaja maksaa, kun sen a-osakkeen saa myydä neljänneksen halvemmalla ilman mitään veroseuraamuksia?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Vastaa aiheeseen: leskima-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.