Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Naapuri ei tykkää motskareista

Naapuri ei tykkää motskareista

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • #94193 Vastaa

  Aina löytyy syy
  Vieras

  Taloyhtiö sanoi irti autotallimme vuokrasopimuksen yksipuolisesti meitä kuulematta. Syy oli tallissa oleva voimakas bensan haju joka oli todettu n. viikko sitten tarkastuksessa. Meitä vuokralaisia ei kutsuttu paikalle toteamaan itse asiaa. Tallissa on 4 moottoripyörää ja tallin yläkerrassa asuvia on alunperin pyörien ääni häirinnyt.Pyörät ovat normaalikäytössä ja -säilytyksessä tallissa. Kun valitus taloyhtiölle pyörien aiheuttamasta äänistä ei mennyt läpi. Seuraava valitus koski bensan hajua jota olikin hieman ja asia korjattiin heti. Nyt on asiasta aikaa kulunut muutama kuukausi ja saimme tuon irtisanomiskirjeen. Tallia on käytetty päivittäin ja mitään bensanhajua siellä ei enää ole, ei myöskään ko.tarkastuspäivänä jolloin asia on todettu itse. Meitä ei ole pyydetty tätä olematonta asiaa korjaamaan tai meitä ei ole varoitettu asiasta. Voiko taloyhtiö toimia näin? Keksiä porukalla tuon syyn irtisanomiselle. Mitä painaa oma tieto siitä että tallissa ei ole varmuudella ollut bensanhajua kun asia muutama kuukausi sitten korjattiin? Onko laillista?

  #94197 Vastaa

  Taloyhtiö voi päättää
  Vieras

  Tilojensa käytöstä. Autotalleja ei ole tarkoitettu minkään moottoripyöräjengin kerho/remonttitilaksi vaan asukkaan/ei ulkopuolisten päivittäisessä käytössä olevan ajoneuvon säilytykseen. Teistä on ollut selvästi häiriötä ja näin kävi. Siihen teillä on nyt tyytyminen.

  #94215 Vastaa

  mocci gloria
  Vieras

  Miten voimme auttaa?
  Tarjoan pieniä lainoja (enintään 500 000 euroa). Teen lainoja ja sijoituksia kaikenlaisiin tarjouksiin. Täsmentäkää lainahakemuksissanne haluamanne summa . Voin harkita palautusehdotuksia. Minun nimellinen korko 2% vuodessa, mikä tahansa määrä, koska on erityisen en halua rikkoa lakia koronkiskontaa. Jos haluatte lisätietoja, ottakaa yhteyttä minuun.
  Sähköpostini: mocci.degloria@gmail.com
  Sähköpostini: mocci.degloria@gmail.com

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #98302 Vastaa

  Lainatarjous yksittäisten henkilöiden välillä verkossa
  Vieras

  Lainatarjous yksittäisten henkilöiden välillä verkossa
  Hae enintään 100 000 euron lainaa ilman takuuta tai vakuutta
  Hanki helposti edullinen laina verkossa! Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen välittömästi. Ole hyvä ja kirjoita meille lisätietoja saadaksesi lisätietoja:
  Sähköpostini: mocci.degloria@gmail.com
  Sähköpostini: mocci.degloria@gmail.com

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Vastaa aiheeseen: Naapuri ei tykkää motskareistama-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.