Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Parkkisakko

Parkkisakko

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • #97728 Vastaa

  Ärsyyntynyt
  Vieras

  Hei.

  Sain parkkisakon pysäköintialueelta, jossa käytössä parkkimaksut. Sakottaja oli yksityinen pysäköintivalvonta. Käytin parkkimaksun maksamiseen Easyparkin sovellusta. Sakossa luki ”pysäköintimaskun maksamatta jättäminen”. Easyparkin sovelluksessa valitsin sijaintini parkille ehdotuksen mukaan ja maksoin parkkimaksun normaalisti. Sijaintini oli ilmeisesti mennyt viereiselle kadulle ja tästä syystä alue oli väärä ja parkkisakko tuli.

  Netistä löytyy lukuisia kuluttajaneuvonnan suosittamia ratkaisuja, joissa kyseisestä inhimillisestä virheestä parkkimaksu tulisi perua. Eli nyt minulla on kaksi vaihtoehtoa: 1) Vedota inhimilliseen virheeseen ja toimittaa kuitti reklamaationa pysäköinninvalvonnalle, josta todennäköisesti saan vastauksen, että minun oma vika. Tämän jälkeen olla kuluttajaneuvontaan yhteydessä ja pyytää suositus maksun poistamisesta. Tässä todennäköisesti kestää erittäin pitkään. – 2) Mennä helpoimman kautta ja kertoa, että en ole ajanut autoa.

  Ovatko Easypark ja Alueellinen pysäköintivalvonta Oy jollain tapaa keskenään tekemisissä, tai onko tällä tapaukseni kannalta edes mitää merkitystä? Mitä toimintatapaa suosittelisitte, jotta vältytään käräjäoikeudelta?

  #97745 Vastaa

  Ota opiksesi
  Vieras

  ja maksa, niin vähimmällä pääset.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Vastaa aiheeseen: Parkkisakkoma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.