Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Remonttia parkkipaikalla, eikö ole sallittu???

Remonttia parkkipaikalla, eikö ole sallittu???

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • #90070 Vastaa

  Nightingale
  Osallistuja

  Olipa tässä tällä viikolla perjantaiaamu, jolloin heräsin töihin nukkuneena tuskin 3 tuntia. Vähäisten unien lisäksi autoremontit ym asiat pyörii päässä. Sitten kaiken tuon päälle sain kuulla entiseltä naapuriltani (joka oli nostanut uuden hankkimani auton minun parkkipaikallani ylös tunkilla ja tarkkaillut jarruputkia), että nykyinen naapurini oli valittanut talonmiehelle, että täällä tehdään remonttia. Talonmies oli entiselle naapurilleni tästä sanonut. No, torstaina vaihdoimme akun toisesta autostani tuohon äskettäin ostamaani autoon ja käynnistimme sen. Eikö prkl saa parkkipaikalla tehdä mitään? Mikä lakipykälä sen kieltää? Onko tästä mitään lakipykäliä olemassa ja jos on, niin mitä, siis tästä auton remontoimisesta parkkipaikalla? Tässä samalla pihalla on kolme rivitaloa ja vuokralla ollaan. Huomenna otan rälläkän kera hiomalaikan ja alan ottamaan ruosteita pois – sanokoosa siitä lisää!

  #90079 Vastaa

  Hah, hah, parkkipaikka
  Vieras

  on parkkipaikka eikä mikään remonttipaikka. Jos taloyhtiön säännöt, hallitus vai mikä hemmetin kommuuni teillä onkaan kieltää sen niin sitten loppuu remontointi ja pysäköinti ja meette muualle nykertämään.

  #90082 Vastaa

  Nightingale
  Vieras

  Kyllä parkkipaikalla prkl saa akun siirtää autosta toiseen, sitä ei tasan stna mikään laki kiellä. Ja eikä tasan myöskään renkaiden vaihtoa. Minä kysyin lakipykälää, enkä mielipidettä mistään taloyhtiön säännöistä!

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #90117 Vastaa

  Tollo, taloyhtiö
  Vieras

  tai ihan kuka tahansa tai vaikka minä määrään sen mitä minun tontillani tehdään ja sillä sipuli ei siihen muuta lakia tarvita.

  #90171 Vastaa

  Nightingale
  Vieras

  Aasi, lue tarkemmin. Tämä ei ole hänen tonttinsa (voi vitulla päähän….) vaan tässä pihassa on edelleen samat kolme rivitaloa, jossa kaikki ovat vuokralla ja kukaan ei vitun tasan määrää, että vaihtaako joku parkkipaikallaan akun autosta toiseen. Etsi lakipykälä, joka sen kieltää ja lopeta paskanjauhaminen säännöistä. Täällä puhutaan laista, ei säännöistä!

  #90210 Vastaa

  Teillä on isännöitsijä
  Vieras

  sekä ilmeisesti huoltoyhtiö, joiden ohjeiden mukaan parkkipaikkaa käytetään. Niitä kutsutaan järjestyssäännöiksi ja -ohjeiksi. Jos et noudata niitä, niin lennät sieltä pellolle varoituksen jälkeen. Se lukee laissa. Tietysti renkaat voi vaihtaa ja akun, mutta jos siihen parkkipaikalle levittää jarrunesteet ja öljyt tai rälläköi pihan sotkien ei siitä hyvää välttämättä seuraa.

  #90249 Vastaa

  rane58
  Osallistuja

  Eikä edes autonpesu ole kaikkialla sallittu….
  -Suomessa alkaa olla kaikki kiellettyä, mikä ei ole erikseen sallittua….

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #90285 Vastaa

  Nightingale
  Vieras

  Ja minähän pesen autoni kämppäni edessä, olen ennenkin pessyt.

  #98878 Vastaa

  Oswald
  Vieras

  Teen pienimuotoisia huoltoja autolleni rivitalon oven edustalla. Auto on yli kaksikymppinen, mutta hyvässä kunnossa.Kun ostin auton ja käytin huoltamolla vaihdattamassa moottorin öljyn ja suodattimen. Huomasin, että auton alle oli tippunut öljyä, just moottorin kohdalle. Laitoin astian alle ja siihen oli tippunut öljyä. Ryhdyin tarkemmin tutkimaan moottorin alta, missä vuotoa on. Öljypropun kohta oli öljyinen. Luulin, että huollossa on jätetty proppu löysälle. Voi V**TU!! Huollossa väännetty öljypropun kirteet öljypohjasta liian kireälle, kierteet pskaksi. Moottorissa on kevytmetallinen öljypohja.Nostin auton pukeille ja tyhjensin mootorin öljystä. Paskanahan ne jengat oli, voi v**tu. Polkupyörällä (30km.) kävin hakkemassa tarv.liikkeestä kierteen korj.sarjan, joka oli pari millimetriä suurempi alkuperäistä propun kierrettä. Auto oli ylhäällä etusestaan, niin tuntemattomia henkilöitä oli asuntoni pihassa katselemassa auton alle. Joku kysyi, onko rassuuta tiedossa. Sanoin, että voisitteko poistua pihalta. Yksi rollaattorilla liikkuva sanoi, että jatkuvaan autoos rassat tässä pihassa. Jatkuvaan, vai jatkuvaan. Ensimmäinen kerta muuten on ja rempan aiheutti alkujaan huoltamon työntekijä. Menkää pois, teillä ei ole oikeutta ja lupaa tulla piha-alueelle. Laitoin korj.sarjalla uudet kierteet öljypohjaan ja tiputtelu loppui.

  #98879 Vastaa

  Oswald
  Vieras

  Viime viikolla, kun olin puhdistamassa auton päältä lunta, niin kuulin kovalla ja kimakalla äänellä (nais henkilön ääni) huudettavan sisätiloissa, että taas se tyyppi on autonsa kimpussa. Auto oli omalla paikalla as.parkissa. Alle vuoden olen asunut siinä rivitalossa. Eräänä aamuna, kun olin töihin lähdössä, niin se naishenkilö käveli selkäni takaa ja sanoi, että et tee sitä enää, auto on tiellä siinä. Mitä vittua, ei kuulu sulle tekemiseni. Mee mökkiis siitä motkottamasta.

  #98880 Vastaa

  Nyhtenköljä
  Vieras

  Pidän autoni kunnossa ja vaihdan tarvittaessa kuluvia osia uusiksi, että menisi katsastuksista läpi. Menneenä kesänä laitoin etujarru levyt, palat ja kaikki muut osat uusiksi. Naapuri tulee pihalle ja sanoo, rassaat taas autoos. Sanoin, että kato prkele! En olis huomannut, ellet olis sanonut. Hän näki, että uudet jarrulevyt oli kiinnitetty. Sanoi, että kun teetetti merkkiliikkeessä samanl.työt, niin huolto maksoi 650€. Kun tein huollon itse, niin jarrujen huolto maksoi alle 100€.
  Omalle työlle en hintaa laske ja en tarttenut maksaa veroa kahteen kertaan palkastani. Kun huoltamo tekee, niin tuntiveloitus on huima ja siihen lisätään ne alvit ja pelvit. Mahtaako saturainen tunnille riittä. Vuonna 2005 jouduin maksamaan merkkihuollossa 95€/h.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #98881 Vastaa

  Nyhtenköljä
  Vieras

  Hitsaus ja rälläköinti saakin olla kielletty asuntojen edessä ja parkkipaikoilla. Kipinät sinkoilevat ja muut ajoneuvot on vaarassa. Lasit ja peltipinnat. Ovien edessä on vaarana, esim. rivitalon yläpohja. Kipinät voi sytyttää tulipalon. Auton käytän pesulassa, kun on niitä harjattomia pesuohjelmia. Ei tule niitä naarmuja pesuharjoista. Vaha sitten kruunaa kaiken.

  #98884 Vastaa

  Nyhtenköljä
  Vieras

  Se ärripurri ja työtön akka on hihkumassa aina muille asukkaille pienestäkin asiasta. Mullekin oli aina sanomassa ja naukumassa v**tumaisella äänellä. Auto on tiellä siinä, kun kävin töistä ruokatauolla. Viereises asunnon edustalla on melkeimpä 2-3 kertaa viikossa auto oven edessä sillai, että asunnon molemmilla puolilla olevien varastotilojen reunoille jää vain ahdas tila asunnosta poistumiseen. Jos auto syttyisi vaikka räjähtäen tulee, niin asunnosta ei pääse poistumaan ulos. Asuntokin syttyisi palamaan. Se akka ei uskalla mennä sanomaan auton omistajalle, että auto pois oven edestä heti. Ette kuulu tämän talon asukkaisiinkaan. Ei oo miestä,…. Eiku akkaa sanomaan. Voisi tulla tu tu tu turpiin. Hän rikkoi autostani moottorilämmittimen pistorasian auton puskurin alta. Oli kuulemma koiraansa ulkoiluttaessa irroittanut johtopistokkeen ja laittanut sen päin v**tuaan. Kosketin piikit poikki ja täys oikosulku, että lämmitystolpan vikavirta rele napsahtanut pois päältä, kun aamulla oli kellokytkin napsahtanut lämmitysajalle.

  #98885 Vastaa

  Lynyrdskynynyrds
  Vieras

  Olikohan tarkoituksella tehty vahingossa. Luuli saavansa sillai lisää töitä huoltamolle.Toivottavasti sellaisista yrityksistä korjaamo saa maksaa omaa lääkettään. Äänestän jaloilla ja kiertäisin kaukaa vast.venkulat. Kerran maalautin autoni alaosan hankauslistasta alaspäin auton ympäri. Auton maalaushintaa tiedustelin ja sanoivat, että 1500mk. Kävin hakemassa, niin hinta olikin 2500mk.Kysyin, että miksi hinta oli kohonnut. Sanoivat, että autossa on metallinhohto väri ja lakka kerros nostaa hintaa. Maalaaja näki auton jo alussa, mutta alussa sanottua hintaa ei ollut paperille kirjattu / soppari. Maksoin laskun jupinoitta, oli senverran hyvin tehtynnä maalaus. Vuosi oli 1983, siksi summa markan rahoina.

  #98895 Vastaa

  Soropnoo
  Vieras

  Yhdelle henkilölle on pinttynyt päähän sellainen asia, että hän saa valittaa toisten tekemisistä. On aina ohjeistamassa, ihan vituttamiseen asti. En korvaani lotkauta jupinoilleensa.(lasken kymmeneen ja olen hiljaa) Asunto on kunnan vuokra-asunto ja minulla oli lupa pitää autoa rapun vierustalla, ja sillai tilapäisesti, kun liikkuminen jaloin on kivuliasta. Monta kertaa hän sanoi, että autosi on tiellä siinä. Siitä otti herneet nenuunsa, kun en enää huoltanut hänen autoansa. Kieltäydyin jyrkästi, että en voi tehdä, enkä jaksa.Ikääkin melkein 70-vuotta.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)

Vastaa aiheeseen: Remonttia parkkipaikalla, eikö ole sallittu???ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.