Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Riskirakenne kun rakennepiirustukset ei täsmää

Riskirakenne kun rakennepiirustukset ei täsmää

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • #98851 Vastaa

  Teppo
  Vieras

  Tuli ostettua 90-luvun omakotitalo, jonka rakennepiirustuksista käy ilmi, että asunnossa on maavarainen lattia. Maavarainen lattia oli myös meillä ehtona, kun välittäjän avulla etsimme sopivaa asuntoa. Kuntotarkastuksessa käytiin myös piirustukset läpi ja raportissa on maininta kyseisestä alapohjarakenteesta.
  Kun aloimme tekemään remonttia, huomasimme että parketin alla onkin puukorotetettu lattia eli roskavalun päällä villat koolauksineen. Insinööritoimisto kävi vielä toteamassa ja raportoimassa, että kyseinen rakenne todella löytyy ja on rakennepiirustusten ja kuntotarkastuksen vastainen. Kyseinen rakenne luokitellaan riskirakenteeksi. Yksi nurkka avattiin ja se todettiin kuivaksi, mutta sehän ei kerro koko alapohjan tilannetta. Keskusteltuani lakitoimiston kanssa päädyimme vaatimaan rakenteen korjausta (XPS-levyt+ valu) tai kaupan purkua. Asia ei vielä ole edennyt käräjille asti, vaan on vielä selvittelytilassa.
  Onkohan muilla kokemusta vastaaavasta tai onko tiedossa ennakkotapauksia? Olen yrittänyt etsiä, mutta kaikissa tapauksissa riskirakenne on ollut tiedossa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Vastaa aiheeseen: Riskirakenne kun rakennepiirustukset ei täsmääma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.