Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Rivitaloyhtiön yleisen varaston avain

Rivitaloyhtiön yleisen varaston avain

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • #97688 Vastaa

  Antti
  Vieras

  Sain hiljattain kuulla että en saa avainta taloyhtiön yleiseen varastoon, ja tämä asuttuani asunnossa yli vuoden(yleisavain olisi ainoa ja sitä minulle ei voi antaa. Minusta riippumaton asia joka liittyy lukkojen uudelleensarjoitukseen aiemmin ennen omaa muuttoani). Vuokrasopimuksessa kyllä lukee, että se myös kuuluu minulle ja varastossa olevien esineiden käyttöoikeus(ruohonleikkuri, kottikärryt, vesiletku, painepesuri etc.). Miten voin vuokralaisena hoitaa velvoitteeni piha-alueeni hoidosta ilman avainta ja pääsyä yleiseen varastoon? Olettaako joku että ostaisin itse itselleni vuokrattuun rivitaloasuntoon ruohonleikkurin, trimmerin, lumikolan, kottikärryt yms. Tuntuu oudolta ja kovaa vuokraa maksavana epäoikeudenmukaiselta. Mitä teen?

  #97711 Vastaa

  olllp
  Vieras

  Ensin kysyisin isännöitsijältä, onko tämä tietoinen tilanteesta. Jos sieltä sait tuon ylläolevan vastauksen, niin sitten vuokranantajallesi pitäisi tiedottaa asiasta, koska jossain on tapahtunut moka ja asia täytyy korjata, joko lukkoa uusitaan tai muulla tavalla sinulle ja muille samassa tilanteessa oleville järjestetään mahdollisuus käyttää noita välineitä. Ensi hätään voit toki pyytää naapuria avamaan varaston oven, mutta kyllähän tuohon joku pysyvämpi ratkaisu täytyy saada, ei voida otettaa, että jatkuvasti olet naapureitasi vaivaamassa. Jos itse olisin isännöitsijä tai edes hallituksen puheenjohtaja, kysyisin lukkoliikkeestä neuvoa ja kustannusarvion.

  #97746 Vastaa

  Älä kysy täältä
  Vieras

  Kysy taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalta. Voi olla hyvinkin niin, että ao. varastoon pääsyä on rajoitettu. Pienellä rivariyhtiöllä ei välttämättä ole edes isännöitsijää.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Vastaa aiheeseen: Rivitaloyhtiön yleisen varaston avainma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.