Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Saikulla irtisanominen

Saikulla irtisanominen

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • #76315 Vastaa

  Tiia
  Vieras

  Eli hain siis saikkua kun olen ollut hieman kipeänä ja lääkäri myönsi sitä minulle kaksi viikkoa. No kolahtipa nyt keskiviikkona luukusta lappu jossa lukee että työsuhteen päättäminen alkaen 27.7: irtisanomisen syy tuotannolliset ja taloudelliset syyt. Siirtyvät alihankintaan. Eli kirjattu juurikin samalle päivälle kun ilmoitin saikun alkamisesta ja pomo ei ollut kovinkaan iloinen kun saikkua hain eli siis saikku taitaa kyllä olla se todellinen syy miksi irtisanotaan…
  Koitin tuossa lueskella oman alan tessiä ja jotain yleisiä ja ainakaan omassa ei ole mitään mainintaa että saako sairaslomalla irtisanoa ja jostain yleisestä luin että saisi, mutta silloin irtisanomisaika olisi kuukauden mittainen kun tuossa lapussa se on sen perus 14vrk mikä tessissä yleisesti alta vuoden työsuhteissa. Pomolta ei ole tullut mitään mainintaa että olisi tarvetta vähentää porukkaa ja enemmänkin pulaa on ollut tekijöistä ja soittaessani saikustakin sanottiin että ovat ihan pulassa jos jään pois. Jostain luin myös että jos tuotannollisista ja taloudellisista syistä vähennetään porukkaa tulisi mahdollisista neuvotteluista ilmoittaa 5pvä ennen ja jos tarkoituksena vähentää vähemmän tai jotain niin ei ehkä mitää isoja neuvotteluja pidetä mihin pääsisi itse puhumaan, mutta silti pitäisi ilmoittaa että mahdollisesti on tulossa irtisanomisia? Tämä tuli kuitenkin sinänsä ihan puskista.

  #76316 Vastaa

  Tiia
  Vieras

  Niin ja unohtui mainita että irtisanomisesta pomo ei ole ollut millään tapaa yhteydessä ja ei tullut edes kirjattuna kirjeenä. Kuuluisiko irtisanomisen sitten periaatteessa alkaa vasta siittä kun saan siittä tiedon eli vasta tänään 29pvä eikä lapun lähettämispäivänä koska mitään puhetta irtisanomisesta ei ole ollut.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Vastaa aiheeseen: Saikulla irtisanominenma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.