Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Suomen Laki

Suomen Laki

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • #98770 Vastaa

  Sake
  Vieras

  Suomen laki on ”saatanallisetsäkeet”! Niitä säkeitä veisaa perkeleenpalveluksessa olevat adjutantit: Tuomariadjutantti, syyttäjäadjutantti, lautamiesadjutantit sekä myös kokelasadjutanttina perkeleenasianajaja-adjutantti.

  Näitä suomen omia saatanallisiasäkeitä veisataan omissa alamanaloissa kuten käräjämanala ja hovimanala. Korkeimmassamanalassa istuu ne pääperkeleet sarvet päässä ja siellä veisataan säkeet loppuunasti. Niissä saatanallisissasäkeissä on enemmän pykäliä kun raamatussa ja koraanissa kohtia yhteensä.

  Näistä saatanallisistasäkestä muodostuu suomen saatanallinen-oikeuskäytäntö ja saatanallinen-maantapa.

  Eu-manalalla on omat saatanallisetdirektiivi-säkeet ja artiklat. Niitä säkeitä veisaa eu:n tuomiomanalan yliperkeleet Brysselissä.

  Näillä saatanallisillasäkeillä on ainoana tarkoituksena vahingoitaa ja vaikeuttaa tavallisten yksityisten kansalaisten elämää.

  Näin luettiin saatanallisetsäkeet eräässä tapauksessa:

  Mies puolusti omaansa ja perheensä henkeä ja kotia hengenvaarallisesti aseistautunutta hyökkääjää vastaan joka lähestyi tappoaikein. Mies joutui itse vankilaan ja mies määrättiin maksamaan hyökääjälle korvauksia. Näin toimii saatanallisetsäkeet suomessa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Vastaa aiheeseen: Suomen Lakima-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.