Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Targeted Individual, Electronic harassment, mielenhallinta (termejä monia)

Targeted Individual, Electronic harassment, mielenhallinta (termejä monia)

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 29)
 • #78231 Vastaa

  parska
  Osallistuja

  ”Moi! Ilmoittaisin asiasta nimeltä electronic harassment eli elektroninen häirintä (mind control, Targeted individual, gang stalking, organized stalking..). Olen itse uhri teknologialle ja HUOM! Suomen media, poliisi ym. eivät kirveelläkään tutki TAI myönnä. No tässä nyt kuitenkin todistusaineistoa ja laitan noita oireen kuviakin, mitä Targeted Individual (TI) saattaa omata. Elektroninen häirintä on gang stalkingia, mutta ei välttämättä toisin päin. Kiitos kun perehdytte ja olisi mukava saada jokin mielipide teidänkin kannaltanne asiaan! Tietysti perustelen asian ja tästä on paljon tietoa.

  Tässä USA:n Korkeimman Oikeuden määräyksellä voitto, ja Walbertilta poistettiin viisi implanttia:

  Mind controlista lisää ja tämä lähetettiin Russia Today:ssa kymmenelle miljoonalle venäläiselle:

  Tässä oireita elektronisesta häirinnästä (tai mind controlista) ja sen jälkeen ”neljä vaihetta” ennen T.I kuolemaa:

  http://www.micronesiaforum.org/index.php?p=/discussion/8438/are-you-a-target-electronic-harassment-symptoms

  Kukaan ei puutu tähän ja kärsin joka päivä henkistä (uhkailua hirveällä kuolemalla, laittomia uhkauksia ja pakottamista seksuaalisiin tekoihin ja seksuaalista hyväksikäyttöä joita pidän raiskauksina, kunnianloukkauksia verbaalisina ja ahdistelua sekä pelon luontia ja paniikin sekä post-traumaattisen stressin oireiden aiheuttamista, sumennetaan ajatuksia ym.) ja fyysistä (aiheutetaan mm. kipuja ympäri elimistöä minne vain, mutta hermokipuja ja sukupuolielinten stimulointia sekä polttoa pidän törkeänä raiskauksena, mua valvotetaan, tehdään rytmihäiriöitä vaikka joka sekunti ym.) väkivaltaa.

  Tavoitteena tässä on murhan valmistelu sen yritykset ja lopussa itse teko eli tarkoin suunniteltu tappo, törkeä vakoilu (itseni lisäksi myös kaverieni ja sukulaisteni), rikos ihmisyyttä vastaan (kiduttaminen henkisesti sekä fyysisesti ja törkeä vapaudenriisto/panttivangin otto)

  Nämä kaikki ovat jatkuneet pitkään ja menevät TÖRKEINÄ rikoksina. Lopulta tähän kidutukseen kuolee, ja kaikki merkittävät tahot vaikenevat. Mikään vaikuttava elin, jolta apua pyydän, ei auta Suomessa vaikka TIETOA TEKNOLOGIASTA on paljon ja kehittyy koko ajan. Osa neurologeista (ja professorit ym.) tietävät, jotka ovat teknologian kanssa tekemisissä. Haluan tehdä tästä ASIANOMISTAJARIKOKSEN, ja vaadin (sanotaan ystävällisesti potentiaalisia) epäiltyjä varten rangaistusta ja esitutkintaa! MITÄ KONKREETTISTA TEETTE ASIALLE?”

  Tuommonen poliisille epäiltyjen nimien kanssa tietysti. Kuinka voisin menetellä asian kanssa ja tehdä pätevän rikosilmoituksen? Jos joku tietää asianajajan joka ottaa ensimmäisenä vastaavan jutun Suomessa vastaan niin ehdotuksia! Tutkimatta jättämispäätöstä odotellessa..

  Käydäänkö asiallista aikuismaista keskustelua ilman trollausta? Paras trolli SAATTAA saada palkinnoksi puolikkaan sitruunan, mutta mitään en lupaa 😀 Kiitos jokaisesta ystävällisestä vastauksesta!

  T: Tero P.

  #78234 Vastaa

  Tarkentava kysymys:
  Vieras

  Miksi juuri sinä olet niin tärkeä henkilö, että joku haluaisi murhata sinut noin mutkikkaalla tavalla? Eikö olisi vaan yksinkertaisempaa tehdä suomalaiskansalliseen tapaan puukotus? Miksi sinua vakoiltaisiin? Onko sinulla jotain sellaista tietoa, että mikään sellainen taho, jolla väittämääsi teknologiaa olisi hallussa, olisi kiinnostunut sinua vakoilemaan ja sinulta tietoa saamaan?

  (Luonnollisesti olen sitä mieltä, että mitä olet kirjoittanut, on täyttä huuhaata, joka sopisi lähinnä tv:n Salaisten kansioiden materiaaliksi. Todellinen syy tuntemuksiisi on myös mielestäni aivan selvä, ja olen pahoillani puolestasi.)

  #78236 Vastaa

  Vainottu
  Vieras

  Miksi ihmiset olettaa, että täytyy olla joku julkisuuden henkilö esim. poliitikko, ennen kuin voi olla ”tärkeä” henkilö? PERUSTELKAA. Ettekö usko, että siviileissä on älykkäitä/ajattelevia ihmisiä? Tiesittekö, että Neuvostoliitto tappoi älymystönsä?

  Ajatustenluku on mahdollista. Te ihmiset ette ole siitä tietoisia. Nämä kiduttajat ryhtyvät ”ajatuspoliiseiksi” eli alkavat arvostelemaan ja syyllistämään kaikista ajatuksista. Ne tietävät koko henkilöhistoriasi, myös sukulaistesi. Tarkoitus on saada normaaleille, tunteville ihmisille aikaan syyllisyyden, häpeän ja pelon tunteita. Itselläni on väkeviä mielipiteitä asioista ja olen keskustelupalstoilla niistä keskustellut, kylläkin asialliseen sävyyn. Joku voi kokea sen uhkana, esim. pelätä yhteiskuntarauhan puolesta. En oikein keksi muuta selitystä, että miksi olisin valikoitunut uhriksi. Voi myös olla, että ihmisillä tehdään laittomia ihmiskokeita.

  Kiduttajien ainut tarkoitus on saada minut tekemään itsemurha. Olen kokenut tismalleen samoja kidutusmuotoja, mitä Tero P. kuvaili. Se on paras tapa päästä eroon ”ongelmallisista henkilöistä”, ”ei toivotuista henkilöistä.” Psykiatrian nerokas juoni on juuri siinä, että ketä tahansa voidaan sanoa psykoottiseksi, sekavaksi ja harhaiseksi, kun uhrit kertovat joutuneensa kidutuksen kohteiksi. Paranoidi skitsofrenia on diagnoosi juuri tätä tarkoitusta varten. Uhrit yritetään saada naurun alaisiksi tai pelottaviksi hulluiksi. Kukaan ”normaali” ihminen ei halua uskoa, että tällaista julmuutta ylipäätään harjoitetaan tai että olisi teknologian kautta mahdollista tätä toteuttaa. Lukekaa tietoa Energia-aseista ja siruista. Nämä asiat pidetään visusti salassa ja niiden takia ilmeisesti murhataan. Esim. Venäjällä ja Kiinassa toisinajattelijoita ja kriitikoita murhataan ja/tai kidutetaan. Tilanne ei valitettavasti ole yhtään sen parempi täällä ”turvallisessa lintukodossa.”

  Avatkaa silmänne tälle asialle. Poliisi kieltäytyy tutkimasta asiaa. Olen itse pyytänyt tutkinta-apua, mutta vastaus oli tietysti kielteinen.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #78238 Vastaa

  myöskin vainottu
  Vieras

  Kyllä se totta on että Suomessakin ihmisiä vainotaan sekä heitä kidutetaan elektronista häirintää käyttäen. Kuka tahansa voi valikoitua uhriksi ( esim. olet toisinajattelija, vasikka, sinulla on vihamiehiä yms.) Kun olet valittu niin olet lainsuojaton, kukaan ei auta tai laita rikkaa ristiin että vainonta ja kidutus loppuisi. Minä olen myös kokenut samat kidutusmuodot kuin mitä Parska kirjoittaa. Laitan tähän linkin suomi24:ssä käydystä keskustelusta aiheeseen liittyen. http://keskustelu.suomi24.fi/t/14136503/salainen-kansanmurha-suomessa

  #78239 Vastaa

  Eikä ole
  Vieras

  Ajatustenluku ei ole mahdollista.

  #78241 Vastaa

  Outi Tuomi
  Vieras

  GANGSTALKKAAJALTA PUUTTUU KOKONAAN KUNNIOITUS TOISTA IHMISTÄ KOHTAAN.HÄNELTÄ PUUTTUU KOKONAAN RAJAT.

  Ei mitään rajoja, esim.niin että käydään kotikäynneillä poissa ollessani.Tosin kerran heräsin siihen, että yöllä oli stalkkereita makuuhuoneessani.
  Eilaisin tekniikoin pikku tarkasti voidaan seurata, kun olen kotona. En tiedä näynkö yhdessä apparaatissa kerrallaan vai meneekö näkymä jakeluun netteihin, esim. vaikka älypuhelimeen.Samaan tyyliin kuin riistakameran seuraamaa linnunpesän elämää voidaan katsella netissä. Ainakin rajatulle stalkkarijoukolle menee. Se on väistämätön johtopäätös.
  Elektroninen häirintä mahdollistaa pään sisään, kallon sisään, aivoihin menon.Jne.jne.

  #78242 Vastaa

  Vainottu
  Vieras

  Katsokaa tuo Mind control, Remote Neural Monitoring- dokumentti. Siinä selitetään asiat perusteellisesti (täytyy osata englantia.) Ajatustenluku ja synteettinen telepatia todella on mahdollista ja käytössä.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #78248 Vastaa

  Höpönpöpön
  Vieras

  Höpsistä pussiin. Ei pidä uskoa kaikkea diibadaabahuuhaata, mitä youtubesta katsoo 🙂 🙂 🙂 Heheheeee!

  #79784 Vastaa

  Markus Haikara
  Vieras

  Olen itse ollut target individual vuodesta 1999 ja pidän Facebookissa ryhmää targeteille ja asiasta kiinnostuneille aktivisteille, tervetuloa. https://www.facebook.com/groups/1763926883865041/?ref=bookmarks

  #79786 Vastaa

  Hölyn pölyä
  Vieras

  Höpötihöö. Ei pidä kattoo liikaa salaliittoteoreetikkojen huuhaata netistä. Mitä väität, ei ole totta. Ajatustenluku, mielenhallinta jne eivät ole totta.

  Mee ulos ja nauti loppukesän aidoista luonnonilmiöistä! Linnuista, puista, ruoho on vielä vihreää ja ruusutkin kukkivat. Oraviakin voi nähdä 🙂 Keskity kauniisiin aitoihin asioihin, älä vello huuhaata!

  #81729 Vastaa

  Anja Kurvinen
  Vieras

  Tero P:lle!
  Olisi hyvä tietää mistä päin Suomea olet?
  Tiedän kaksi samanlaista vainottua kuin Sinä. Gangstalking.EU -sivuilla paljon tietoa. Varmaan olet lukenutkin. Näistä laki vasta Mainessa, Michiganissa ja Venäjällä.
  Niissä maissa, joissa ei ole lakia, asiaa hoitaa Puolustusministeriö. – Kiireellisesti pitäisi saada laki Suomeen tai koko Eurooppaan. – Nämä liittyvät alunperin aseisiin ja sotaan, mutta eräs sairas suku on imuroinut tiedot ja patentit. Kiusaavat näillä ihmisiä. Sukuun liittyy valtava määrä rikollisuutta. – Eräs kalastaja hukkui, kun ”vainohullu” suvun edustaja tyrkki laitteillaan verkkoja kokiessa veneestä. – Lapsia myös vainoavat ja yrittävät tappaa tukehduttamalla.
  – Varmaan olet tutustunut Anne-Marie Korkealehdon blogiin. – Häntä vainotaan koko ajan. Jokainen sana blogissa on totta. Hän haluaa puhua julkisesti.
  WWW,amazon1. ja Targeted Individuals Canada – sivustoilta löytyy tietoja laitteista.

  Jos olet tehnyt jo yrittänyt antaa tutkimuspyynnön poliisille ja eivät ottaneet vastaan niin tee heistä kantelu Eduskunnan Oikeusasiamiehelle, samoin vie asiasi Yleiselle syyttäjälle.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #81816 Vastaa

  Triger voisin olla tähän
  Vieras

  HEI!!! EHDOTAN ETTÄ ALETAAN TEKEEN ADRESSIN EDUSKUNNALLE JA IHMISOIKEUKSIEN PÄÄTTÄJIIN JA KOITAIS AUTAA VALTIO YMMÄRTÄÄN ETTÄ RAAKOJA TAPPAJIAA NÄÄ ON EIKÄ MUUTA.LAKI TÄN VASTAAN PITÄÄ SAADA..KOITETAAN SAMALLA PAINOSTAAN VALTIO OSTAA OMISTUKSENSA VALIN OSUSKUNNAT ETTÄ EI TARTIS VIINAA JUODA IHMISIEN HYVÄVOINTIIN..KYSE ON KUITEN TULEVAISUUTTA..JOKU VÄITÄÄ ET EDUSKUNNAN TUOMARIT HÄÄRÄÄ NÄISSÄ MERKEISSÄ STALKERINNA JA JOS VÄHÄ MIETII MINKÄ TAKIA MITÄÄN EI TAPAHDU NIIN ON LUULTAVASTI KOSKA PÄÄTTÄJÄT ON NÖSSÖJÄ EIKÄ USKALLA NOUSTA PAHAA VASTAN.

  #81843 Vastaa

  Anne-Marie Korkealehto
  Vieras

  Olen ehdottanut lakialoitteen tekemistä eduskunnalla gang stalkingistä ja elektronisesta häirinnästä Suomessa? Tarvitaan 50.000 allekirjoitusta!
  Voisimmeko tehdä aloitteen siitä? Moniko uskaltaa laittaa nimensä siihen?

  Tämä on asia, joka pitää ottaa esille laajemmin yhteiskunnassa. Olen itse kokenut ja nähnyt ja lukenut kaikkea mahdollista ja ulkomailla häirintä toimii ihan yhtä hyvin kuin Suomessa. Näillä laitteilla voidaan aiheuttaa mitä tahansa.

  Ei Venäjä tai Usa tunnista näitä tai ei puutu näihin, vaikka he tietävät, että koko järjestelmä pystyy vakoilemaan molempia valtioita, heidän viranomaistensa toimintaa kentillä ja raja-asemilla. Mikään ei estä tavallista ihmistä toimimasta eli matkustamasta maasta toiseen? Mutta joku muu kerää tietoja muille?

  Reaaliaikaisuus on kaiken häirinnän ja toiminnan ydin, sanomien vääristäminen on vaarallista, samoin virtapiikkien aiheuttaminen, lentoliikenteen häirintä, jne. Kaikki on mahdollista näillä aseilla. Eikä kukaan puutu niiden saatavuuteen Suomessa, tai niiden käyttöön.

  Targeted Individuals Canada -sivustoilla on paljon tietoa sekä ohjeita kaikille häirintä-ääniä kuuleville, samoin muutoin häirityille.

  Jokainen joskus tällä tavoin häiritty Suomessa on liikaa! Siksi pitää levittää tietoa siitä, vaikka häirintä olisi ollut lyhytaikaista!

  #81871 Vastaa

  Triger voisin olla tähän
  Vieras

  Moi Mari-Anne, ja muut uhrit ja tyhmät sinisilmäiset skeptikot!!.On niitä usassa ainakin ”väitäneet” lekureia ja professoreita tullu esille ja tarjonu tietoa ja fakta aihestamme, oon löytänyt aiheesta usan uutis mediasta tehtyjä pätkiä ja ihan näiteeten uhrien ja lääkäreitten ja professoreitten ihan asiallisia fakta pätkiä ja ne on pitki kin osat niistä, justiin tässä kynällä rustasin luntti lappu mitä vois tarvia että homma vois lähteä aidoissa merkeissä liikenteesseen, ja tarkoitus olisi tiedostaa tarkemmin esim lakin liityvät, ja samalla yrittää saada joku virallinen tuki juttu liikkeelle ihan kun canadassa kin on.pystyn nyt itse vaan niin paljon tehdä kun näillä on pienen yli ote minuun nyt ja oon koditon ja kaikki on pakattu laattikoihin säilöön siksi aikaan varastotilaan ja oon siellä parhailaan kiusattun keskipista isossa bändi treenis talossa ja syön paskaa lähes koko aikaa bändeiltä livenä samalla ko nää tollot sähköisesti sound to skull meiningillä vääntää yhteistyöllä samoista aiheista!!, lyhyesti sanon et vältä kaksi naamaisuutta ja jos fyysiset puhuttut jutut jonkun kanssa kaikuu niin haista pitkät sille henkilölle tai niille, tai kaiva youtubesta joku hyvä pätkä esim: https://m.youtube.com/watch?v=uheUlL4PuvI


  Ja laita pyöriin sanomatta mitään sen kummempaa..jos tulee reaktio niin sanot et tätä tää on..mulle se on toiminu eduksi ja ihmisiä esim kaupassa on sanonu suoraan että ovat ”jääneet kiini stalkausesta nyt”, ja kiirehtyny kassalle..taisin käytää se pätkä, uutis juttu missä tutkitaan stalkingin.muistaa ko kukaan niitä sähköposti ”bumerangi adressit”, kerätään lähettämällä sähköposti,adressin kertomuksella asian tarkoitus ja esitetty tarkoitusta varten aina eteen päin nimi numero ja osoite yhteys tiedot ja palautetaan sit lähtö kohtaan..olisi vaivaton tapa päästä alkuun.ja asialle voisi koitaa saada maustettu aidoilla mausteilla ottamalla yhteyttä näitten pähkä hulluihin tiede miehiin (ulkomailla ja skandinaviassa, un maat..aluksi) ja vaikka pa punaseen lankaan jos on olemassa enää ja tiede lehteen alukis kun on jotaki vaikkapa sanottaisko 2000 vakavaa uhria teeä tutkisivat kaiken mahdolliset seikkat ja tavat samalla kun jatkas adressi siihen 50.000 niin sit on fakta tulossa samalla niin ehkä odotus ei jää niin pitkäksi:), mitä kaikki siihen sanois..haluan itse kaataa koko pyramiidin ja puhdistaa oikeus järjestelmän perusteelisesti ja saada ihmis oikeudet näkyviin samoin kun rotujen ja muiden tasa arvot, kyllästyttää asua pahvilaattikossa huonon musiikkin parissa x))tää on myös poliitistä niin on hankittavaa ainestoa mitä noi tuomarit osaa ymmärtää.. tyyliin luu katki ymmärtää.. ja ehkä talo palo ymmärtää.. raha ne on aina ymmärtäny mutta tää ei oo nyt siittä vaan rauhaa ja yksityisyys ja nää hus pois mulla on sähkö allergia:).onko sulla muuten kun mulla oma sähköinen ääni? mua tullaan vastaan..kanssa tiedostaa ja sanovanssa kuulevan kaiken puolet paitsi tiettu mulle suunattu voise to skull.., mutta oisko tuo nyt jotain?

  #81988 Vastaa

  Anne-Marie Korkealehto
  Vieras

  Ihmisen oma toiminta ei vaikuta häirinnän määrään. Ihmisen on vain elettävä eteenpäin, vaikka olisi ollut häiritty tai olisi jatkuvan häirinnän kohteena. Mutta koska Suomessa ei ole tunnustettu keinoja häirinnän tuottamiseen, tai sitä ei tosiaankaan tunneta, on asian eteenpäin vieminen hankalaa. Häirinnän todistaminen on vaikeaa, siksi sitä ei tunnusteta Suomessa olevan olemassakaan. Vain toinen häirinnän uhri voi tietää asioista!
  Suomeen pitäisi saada asiantuntijoita mm. EU:n järjestöistä puhumaan asioista terveydenhuollon henkilöstölle. Vain tiedottamalla asioista voidaan vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin asioista ja antaa julkisuuteen oikeaa tietoa asioista.
  On myös ymmärrettävä, että häirintää suorittavat henkilöt ovat oman hierarkisen järjestelmänsä uhreja. He eivät voi lopettaa omaa toimintaansa ilman että itse joutuisivat oman häirintäjärjestelmänsä uhriksi. Vrt. natsien toiminta, tai muut vastaavat järjestöt. Jos on sitoutunut johonkin toimintaa, on siihen osallistuttava koko ajan.
  Näin ollen ihminen voi selvitä häirinnästä osallistumalla mahdollisimman paljon yhteiskunnan toimintaan. Olemalla julkisessa toiminnassa mukana voi osoittaa olevansa normaali ihminen!
  Häirinnän uhri voi hyötyä jostakin rauhoittavasta lääkityksestä. Lääkitys voi lieventää elimistön tuntemuksia ja ihminen voi häiriintyä vähemmän äänihäirinnästä. Mm. paniikkihäiriölääkkeet vähentävät elimistön reagointia, ja voivat rauhoittaa sen verran, että pystyy nukkumaan häirinnästä huolimatta.
  Tiedän, että häirintä on vakava uhka koko suomalaiselle yhteiskunnalle. Jokainen jollakin tapaa kiusattu tai häiritty ihminen on kustannuserä yhteiskunnalle, jos hän menettää työpaikkansa tai terveytensä, tai parhaassa tapauksessa on hoidossa koko loppuelämänsä. Näin ollen pitäisi häirintään ja kiusantekoon puuttua jo alkuvaiheessa.
  Suomalainen yhteiskunta on siis jäljessä muista maista, koska mitään tällaista elektronista häirintää ei tunneta täällä! Tässä olisi vielä paljon opiskeltavaa!
  Kiusanteon tai häirinnän aiheuttamat menetykset ovat laajat suomalaisessa yhteiskunnassa, eikä ehkä koskaan pystytä sitä estämään. Ihmisten asenne on koventunut, eikä asioihin puututa, jos ne eivät kosketa itseä. Toiselle ihmiselle voidaan siten tehdä mitä tahansa!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 29)

Vastaa aiheeseen: Targeted Individual, Electronic harassment, mielenhallinta (termejä monia)ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.