Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Toimitusjohtaja täytyy kysyä lupa

Toimitusjohtaja täytyy kysyä lupa

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • #99275 Vastaa

  Lehtimäki
  Vieras

  Olen varannut lipun omaa alaani koskeviin messuihin. Osallustuisin tapahtumaan yksityishenkilönä ja oman vapaapäivän aikana.
  Kävi ilmi, että toimitusjohtajalta täytyy pyytää lupa jos haluaa osallistua esim. omaa alaa koskeviin tilaisuuksiin /messuihin yms tapahtumiin. Edellytyksenä täytyy olla se, että firma hyötyy osallustumisestani. Ja siltikäön ei ole varmaa saako toimarilta lupaa osallistumiseen…. Rivityöntekijänä isossa firmassa en kuitenkaan saa ääntäni kuuluville.
  Ilman toimarin lupaa en siis voi omalla vapaa-ajallani, yksityishenkilönä osallistua vapaasti haluamalleni tilaisuuteen.

  Onko oikein, että en työajan ulkopuolella saa vapaasti osallistua oman alani julkiseen messutapahtumaan yksityishenkilönä?

  #99330 Vastaa

  olllp
  Vieras

  Eiköhän tuo lupakäytäntö tarkoita sitä, tapahtumiin osallistumiseen työaikana ja työnantajan kustannuksella vaaditaan toimitusjohtajan lupa eli kukaan muu esimies, saati ”rivityöntekijä” itse ei asiaa päätä, vaan se on aina tj:n harkinnassa.

  Sen sijaan omalla kustannuksella, vapaa-ajalla ja ilman työasua osallistumista vastaan työnantajalla tuskin on mitään, todennäköisesti päinvastoin. Toki voit kysyä asiasta selvennystä esimieheltäsi.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Vastaa aiheeseen: Toimitusjohtaja täytyy kysyä lupama-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.