Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Tupakointipaikka ulko-oven edessä taloyhtiössä julkisella kulkuväylällä

Tupakointipaikka ulko-oven edessä taloyhtiössä julkisella kulkuväylällä

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • #98355 Vastaa

  jalopeno
  Osallistuja

  Tupakansavua tulee asuntooni taloyhtiön asukkaat, vuokralaiset polttavat ulko-oven edessä nojaten ulko-oveen.
  Näin koronaikana huolettaa tupakansavua tulee asuntooni ja se haisee pitkään vielä tupakanpolton jälkeenkin. Koronaikana huolettaa.
  Tupakoivat henkilöt pitävät tupakkapaikka ulko-oven välittömässä läheisyydessä noin 30 cm ulko-ovesta jotkut tupakoitsijat jopa nojaavat ulko-oveen joten tupakoimattat henkilöt altistuvat tahtomattaan tupakansavulle ja mahdollisesti koronavirukselle kulkiessaan ulos tai sisään asuntoon.

  • Tätä aihetta muokkasi 3 viikkoa, 1 päivä sitten jalopeno.
  #98356 Vastaa

  jalopeno
  Osallistuja

  Olenko pakotettu hengittämään tupakansavua, koronavirusta kulkiessani ulos tai sisään asuntoon.
  Harkitsen muuttoa. Olen valittanut asiasta useisti mutta vaikuttaa, että ottavat asian välinpitämättömästi taloyhtiössä kuulemma saa polttaa ulkona.
  Lisäksi henkilöt polttavat mielivaltaisesti asunnoissaan myös sisällä välillä joten tupakointia on toisinsanoen kaikkialle.
  Lisäksi vielä jos haluan viedä roskat roskakatokseen henkilöt polttavat säännöllisesti myös sielä nojaten roskakatokseen mitä laki sanoo ja kuinka laki turvaa savuttomien henkilöiden oikeuden savuttomaan asumiseen ja kulkemiseen ulos, sisään ja roskakatokseen.

  • tätä vastausta muokkasi 3 viikkoa, 1 päivä sitten jalopeno.
  #98359 Vastaa

  jalopeno
  Osallistuja

  Olenko oikeutettu saamaan korvauksia tupakansavun aiheuttamasta pahoinvoinnista ? Heräsin tänään ammulla kello:06:30 tupakansavun aiheuttamaan pahoinvointiin. Katsoin ikkunasta ja ketjupolttaja pastori polttaa taas kerran ulko-oveen nojaten tupakkaa ylimielisesti vähät välittäen savuttomien henkilöiden terveyshaitoista tai altistumisesta koronavirukselle.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #98360 Vastaa

  jalopeno
  Osallistuja

  Olen valittanut useasti isännöistijätoimistoon mutta he ilmoittavat ylimielisesti, että taloyhtiön pihalla saa polttaa ja tupakointikieltoa ei ole haettu. Olisin ehkä halukas riitauttamaan asiaan sillä mielestäni tässä on oikeus ihmisten perusoikeuksista asua savuttomassa ympäristössö olla altistumatta tupakansavulle tahtomattaan ja mahdollisesti myös koroanvirukselle. Tupakoitsijoilla on surempi riski kantaa koronavirusta ja levittää sitä hönkimällä tupaksanvua ympäriinsä. Tupakkapaikka on mielestäni laittomasti ulko-oven välittömässä läheisyydessä sillä kulkiessaan ulos tai sisään taloyhtiön asuntoihin ei voi olla altistumatta tupakansavulle mikäli henkilöt polttavat ulko-oven edessä tupakkaa. Olen useasti jo laittanut valituksia käydessäni kaupassa ja tullessani takaisin kaupasta henkilöt ovat polttaneet tupakkaa ulko-oven edessä ja olen joutunut tahtomattani altistumaan tupakansavulle, koronavirukselle kulkiessani ulos tai sisään asuntooni, vuokra-asuntoon jossa olen vuokralla. Lisäksi vielä tupaksanvua tulee vuokra-asuntooni ja se haisee pitkään. Isännöitstijätoimistossa on luvattu siirtää tupakkapaikka mutta he eiväät ole sitä siirtäneet eivätkä laittaneet turvamerkkiä jota olen vaatinut oveen laitettaksi jossa kielletään tupakanpoltto ulko-oven ja ikkunoiden läheisyydessä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Vastaa aiheeseen: Tupakointipaikka ulko-oven edessä taloyhtiössä julkisella kulkuväylälläma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.