Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu Väliaikainen Ajokielto

Väliaikainen Ajokielto

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • #76334 Vastaa

  Tupsu
  Vieras

  Hei,

  Pyytäisin neuvoa, miten Suomen laion puolesta tämä puoltaisi puoliani.

  Eilen hyvällä tiellä, erinomaisella pidolla ja näkyvyydellä ohitin auton ja peräkärryn yhdistelmän 80km/h rajoituksella. Oikealla puolella auto painoi lisää kaasua, joten minunkin piti sillä taakse en voinut enään palata autojen tiivistyneen letkan takia. Nopeutenu kävi ohitustilanteessa 121km/h ja huonolla tuurilla poliisi oli tienvarressa mittaamassa nopeutta. Vaikka ajoin matkaa maltillisesti 80-90km/h keskinopeudella, ei selitykset auttanut. Rangaistus: 22 päiväsakkoa ja väliaikainen ajokielto.

  Työ:

  Olen työssäni liikkuva myyjä eli edustaja, alueena koko Suomi. Konttorilla minulla ei ole mitään tehtävää, sillä minut on palkattu liikkumaan. Olen uusi työntekijä, koeaika kuitenkin päättyi viime perjantaina. Minun pitää myös elättää puolisoni, sillä hän tekee töitä 7 tuntia viikossa.

  Keskustelin asiasta esimiehen kanssa ja luultavasti minut lomautetaan ajokiellon ajaksi, sillä minua ei voi siirtää toisiin tehtäviin.

  Keskiviikkona olen varannut ajan keskusteluun poliisin kanssa jos tästä selviäisi sakolla ja varoituksella. Mitä asioita minun pitäisi tuoda esille, jotta asiaa oikaistaisiin varoitukseksi. Ajoin vedota 676/1990 80 § Varoitus pykälään.

  Neuvoja kiitos.

  Ystävällisin terveisin,
  Huonotuurinen.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Vastaa aiheeseen: Väliaikainen Ajokieltoma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.