ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.
Keskustelu Vesivahinko asuntoa ostettaessa

Vesivahinko asuntoa ostettaessa

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • #93589 Vastaus

  Juha

  Hei,
  Kaipaisin hieman apua riitatilanteeseen miten menetellä.
  Eli olin ostamassa käytettyä asuntoa asunto-osakeyhtiöstä viime vuoden lopulla. Meillä oli ehtona, että asuntoon teetetään kosteusmittaus ennen kaupantekoa. Tässä mittauksessa paljastui, että kylpyhuoneessa on kosteusvaurio, joka vaatii välitöntä korjaamista. Alunperin tämä kirjattiin kauppasopimukseen, että asunnon myyjä vastaa kaikista korjaamiseen liittyvistä kustannuksista. Jostain syystä tämä oli vaihdettu kaupantekotilausuudessa seuraavaan muotoon:

  ”x”suoritti kohteessa 26.11.2018 kosteusmittauksen, jonka raportti on liitteenä. Kosteusmittauksessa todettiin kosteuksia, jotka myyjä on ilmoittanut taloyhtiön edustajalle. Myyjän tulee edesauttaa vaadittavien korjaustoimenpiteiden aloittamista mahdollisimman pian ja myyjä samalla ottaa vastatakseen mahdolliset erilliskustannukset jotka eivät sisälly taloyhtiön vastuuseen, kuitenkin niin että lähtökohtana pidetään nyt olemassa olevaa varustetasoa. Myyjä vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki ne tiedot, jotka myyjä tietää tai hänen pitäisi tietää vaikuttavan ostajan ostopäätökseen. Myyjän vastuu asunnon laatuvirheistä, oikeudellisesta ja taloudellisesta virheestä määräytyy asuntokauppalain 6. luvun mukaan.

  Nyt korjaukset on viimeinkin suoritettu ja lopulliset kustannukset ovat tiedossa. Taloyhtiö joutuu maksamaan koko korjauksesta n. 26k€ ja minun osuuteni on hieman yli 2000€.

  Onko minulla mitään oikeutta saada korvausta myyjältä omasta osuudestani vai kumoaako tuo kauppasopimus sen kokonaan?

  Kiitos etukäteen asiallisista vastauksista.

  #93596 Vastaus

  Jopas nyt jotain

  Taloyhtiö (osakkaat eli sinä) teki sulle 26 tonnin rempan, (mikä sinällänsä on jo käsittämättömän korkea) ja sä kehtaat itkeä jostain kahesta tonnista..ole hiljaa..ja laita luukku myyntiin..

  #93601 Vastaus

  Jopas nyt vajakkia

  Oho, tännekö riensi internetin valkokaulusritari peräkammaristaan aukomaan leipäläpeään 😀 Jos ei pojulla ole keskusteluun mitään annettavaa niin painu takaisin koloosi. Ja opettelisit kirjoittamaan. Vajakki ei osaa edes välimerkkien ja pisteiden oikeaa käyttöä.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #93604 Vastaus

  Pahvi-Paavo

  Hahhah, oli kyllä melekonen ressukka. Mutta tämmöstähän tämä on. Ei näillä palstoilla kannata liikoja apua oottaa.

  Henkisesti pahoinvoivia immeisiä jotka purkavat pahaa oloa räksyttämällä. Kumma että päässyt läpi tuosta laskutoimituksesta ennen postausta.

  #93623 Vastaus

  Jopas nyt jotain

  Siinä teille se ainoa asiantunteva kommentti, minkä tämän sisältöinen kysymys ansaitsi..

  #93624 Vastaus

  Pahvi-Paavo

  Eli onko siellä asunnon edellinen omistaja vai miksi et edelleenkään osaa kirjoittaa omaa äidinkieltäsi vai oletko joku pakolainen?

  #93625 Vastaus

  AP

  Hei, pistin alkuperäisen kysymyksen. Mitään neuvoja ei näytä tulleen, ainoastaan vittuilua yhdeltä vasurilta nm. Jopas nyt jotakin , miksi et laita yhteystietojasi minulle niin voidaan jutella tästä kahden kesken kun näytät olevan niin kiinnostunut tästä asiasta??

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #93626 Vastaus

  AP

  Jopas nyt jotain, opettele kirjoittamaan saatanan vajakki. Virke loppuu yhteen pisteeseen ei kahteen. Ja pilkun käyttöä et edes osaa. Mitä helvetti sinä teet jollain lakipalstalla? Saatanan vajakki, sovitaan paikka ja jutellaan mies miehelle.

  #93627 Vastaus

  Pahvi-Paavo

  😀 Se on varmaan raketti-insinööri Irakista tai joku yhteiskunnan varoilla elävä :D:D

  #93632 Vastaus

  Jopas nyt jotain

  No, te olette työntäneet kätenne peeaaskoojne. Ei kiinnosta tippaakaan. Älkää itkekö jos asialliset kommentit ei kelpaa.

  #93642 Vastaus

  Jopas nyt vajakkia

  Mitä tarkoittaa peeaaskoojne? Ilmeisesti yrität kirjoittaa kirjaimet niinkuin ne lausutaan eli tuo menisi pee aa äs koo jne. Mutta kun olet kirjoitustaidoton vajakki jota ei asia kiinnosta niin tulet kumminkin vastaamaan joka kerta jollain ihme lätinällä joka on kirjoitusvirheitä täynnä.

  Tässä sinulle tulevaisuutta varten hieman pisteitä ……. ja pilkkuja ,,,,,,, varastoon, kun et niitä osaa oikein käyttää ja ne pian loppuvat sinulta muuten.

  Ja kommenttisi ei ollut asiallista nähnytkään. No meitä on joka junaan ja jotkut jäävät asemalle.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #93683 Vastaus

  No, mitäs

  Mitäs tänne kuuluu, asiat etenee..

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Vastaa aiheeseen: Vesivahinko asuntoa ostettaessa49 + = 52

ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.