ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.
Keskustelu Vuokrasopimuksen purkaminen ympäristötekijöistä johtuen

Vuokrasopimuksen purkaminen ympäristötekijöistä johtuen

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • #94122 Vastaus

  vuokralainen

  Hei!

  Voiko vuokralainen irtisanoa vuokrasopimuksen, jos 1,5kk asumisen aikana asuntoon yritetään murtautua? Eli olin kotona yöllä, kun lasitetulle parvekkeelleni yritettiin sorkkaraudan voimin murtautua. Poliisijuttuhan siitä kehkeytyi. Samaan asuntoon on murtauduttu tasan vuosi sitten syksyllä. Lisäksi asuinalue on rauhaton, kun viereinen kiinteistö on luovutettu rukoustilaksi ulkomaalaistaustaisille henkilöille, jotka roskaavat meidän taloyhtiön sisäpihaa, parkeeraavat autojansa asukkaiden autopaikoille, kulkevat levottomasti meidän taloyhtiön sisäpihaa ympäri tarkastellen kerrostaloja, ja heidän lapsensa juoksevat kerrostalojen rappukäytävissä. Minulle ei kerrottu mm. tästä rukoustilasta ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista, vaan luvattiin, että asuinalue on rauhallinen ja samoin kerrostalo. Kerrostalon asukkaat ovat mukavia ja hiljaisia eläjiä, eikä minulla ei ole heistä moittimisen aihetta. Lähinnä tämä ympäristö, joka stressaa ja huolettaa minua. Olen kolunnut koko vuokralaisen oikeusperusteet läpi, mutta tälläisestä siellä ei mainita mitään. Yöuneni ja turvallisuuden tunteen olen menettänyt pelkän murtoyrityksen vuoksi.

  #94127 Vastaus

  Irtisanomisen voi tehdä heti

  Purkaminen on toinen juttu. Jätitkö kertomatta, että olet tehnyt määräaikaisen vuokrasopimuksen ?

  #94134 Vastaus

  vuokralainen

  Kiitos vastauksestasi. Palasin jälleen vuokrasopimuksen äärelle varmistaakseni, kun muistissa oli ajatus siitä että sopimus olisi tehty vuoden määräaikaisena. Sopimuksessa ei kuitenkaan ole ”vuokra-aika”-kohdan alla muuta merkintää kuin alkamispäivä. Kohdat ”toistaiseksi voimassa olevalle sopimukselle” sekä ”määräaikaisen sopimuksen päättymispäivälle” ovat olemassa, mutta ne on jätetty tyhjiksi.

  Haluatko vastausta lakiasiaasi? Soita LAKIPUHELIN 0600 111 33.

  #94158 Vastaus

  esko nikkari

  Purkaminen onnistuu vain laissa määrätyissä perusteissa lähinnä,ulkoiset häiriöt eivät ole hyväksyttävä syy purkaa sopimus ellei niistä aiheudu suoranaista terveydellistä haittaa asukkaille.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Vastaa aiheeseen: Vuokrasopimuksen purkaminen ympäristötekijöistä johtuenma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.