Keskustelu

Käy keskustelua meidän
ja muiden laki24-asiakkaiden
kanssa

Keskustelu X puoliso kavaltaa rahoja yhteisen lapsen tililtä ?

X puoliso kavaltaa rahoja yhteisen lapsen tililtä ?

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • #98968 Vastaa

  Mika
  Vieras

  Olemme eronneet jokin aika sitten ja nyt menin pankkiin katsomaan yhteisen lapsemme säästötilille huomatakseni, että äiti on tehnty tililtä useita nostoja. Hän on käyttänyt tiliä omiin menoihinsa ja lapsen menoihin. Säästötilillä on myös minun tallettamia varoja. Äidillä on käyttöoikeus tiliin kuten minullakin.

  Homma on edennyt näin. Äiti on laittanut tilille kk rahaa muutaman kympin ja saman kk aikana yleensä nostanut rahat pois. Sitten on ollut esimerkiksi isomia hankintoja jota äiti ei ole maksanut takaisin isommissa erissä vaan jatkanut muutaman kympin talletuksia joka kk taas nostaen nämä muutama kymppi takaisin.

  Tilanen alkaa olemaan sellainen, että tilillä ei oikein ole enää muuta rahaa kuin minun tallettamat rahat jäljellä. Äidillä on mielestään täysi oikeus nostaa rahaa lapsen säästötililtä omiin tarpeisiinsa koska tallettaa sinne säännöllisesti rahaa. Fakta on kuitenkin se, että raha hupenee tililtä koko ajan.

  Onko kysessä kavallus vai äidin oikeus ?

  Ymmärtäisin hyvin jos äiti tekee ison hankinnann esim 400€ ja palauttaa tuon 400€ isommissa erissä tai kerrallaan takaisin tilille edelleen jatkaen kk talletuksia. Mutta tätä nykyistä käytäntöä en ymmärrä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Vastaa aiheeseen: X puoliso kavaltaa rahoja yhteisen lapsen tililtä ?ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Halutessasi voit soittaa nimettömänä.