As Oy Varsinainen yhtiökokous pöytäkirja

19,90 

As.Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja. Selkeä rakenne, tyylikäs ulkoasu ja kattavat ohjeet!

Kuvaus

As Oy Varsinainen yhtiökokous pöytäkirja.

Yhtiökokous on taloyhtiön ylin päättävä elin. Yhtiökokous kokoontuu vuosittain varsinaiseen yhtiökokoukseen ja sen lisäksi tarpeen mukaan ylimääräisiin yhtiökokouksiin. Varsinainen yhtiökokous on asunto-osakeyhtiölakiin perustuva tapahtuma, josta on laadittava asianmukainen pöytäkirja. Pöytäkirjalle asetetaan asunto-osakeyhtiölaissa useita määräyksiä. Asunto-osakeyhtiölaista tulevia määräyksiä ovat esimerkiksi:

  • Puheenjohtajan on huolehdittava siitä, että kokouksesta laaditaan pöytäkirja.
  • Pöytäkirjaan merkitään tehdyt päätökset sekä äänestysten tulokset.
  • Pöytäkirjaan on otettava ehdotukset yhtiöjärjestyksen muuttamiseksi.
  • Puheenjohtajan ja yhden pöytäkirjan tarkastajaksi valitun on allekirjoitettava pöytäkirja.
  • Ääniluettelo otetaan tai liitetään kokouksen pöytäkirjaan.
  • Pöytäkirjat on numeroitava juoksevasti ja säilytettävä luotettavalla tavalla.

As. Oy varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja sisältää myös mm. maininnan yhtiön tilinpäätökseen tutustumisesta, tiedon siitä hyväksyttiinkö tilinpäätös, päätöksen vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja isännöitsijälle, hallituksen jäsenet ja heidän valinta ym. Lisäksi pöytäkirjaan kirjataan näiden ”vakiomuotoisten asioiden” lisäksi muuta asiat, joita kokouksessa on käsitelty.

Varsinaisen yhtiökokouksen lopuksi yhtiökokouksesta laadittu pöytäkirja vielä tarkastetaan ja allekirjoitetaan.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.