Avioehdon peruuttaminen

9,90 

Asiakirjamalli avioehdon peruuttamiseksi. Mukana selkeät ohjeet, joiden avulla asiakirjan täyttäminen onnistuu nopeasti ja helposti!

Kuvaus

Avioehdon peruuttaminen on mahdollista ja se tehdään tällä asiakirjalla. Avioehdon peruuttaminen tapahtuu siten, että avioehdon peruuttamista koskeva hakemus toimitetaan toimivaltaiselle viranomaiselle, eli maistraattiin. Avioehtosopimus tulee siis peruuttaa samassa määrätyssä muodossa kuin avioehtosopimuskin tehdään.

Avioehdon peruuttaminen tapahtuu teknisesti siten, että avioehtosopimuksen tehneet henkilöt tekevät asiakirjan, jossa kerrotaan minä päivänä he ovat aikaisemmin tehneet avioehtosopimuksen ja mihin tämä avioehtosopimus on rekisteröity. Sen jälkeen pitää laittaa ilmoitus siitä, että tämä avioehtosopimus halutaan peruuttaa. Avioehdon peruuttamista koskeva asiakirja on vielä allekirjoitettava ja todistajien todistettava.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.