Avioehtosopimuksen rekisteröinti

4,90 

Selkeä ja kattava asiakirjamalli avioehtosopimuksen rekisteröintiä varten. Mukana yksityiskohtaiset ja selkeät ohjeet. Asiakirja on ladattavissa muokattavana word-tiedostona (.docx).

Kuvaus

Jotta avioehtosopimus tulisi voimaan, se on rekisteröitävä maistraatissa. Avioehtosopimuksen rekisteröinti on tehtävä ennen avioliiton tai rekisteröidyn parisuhteen päättymistä, tai se on tehoton. Aviohtosopimuksen rekisteröinti on tehtävä kirjallisesti, ja tällä asiakirjalla tulee selkeästi ilmoitetuksi kaikki tarvittavat asiat. Muokattavana word-tiedostona ladattavan asiakirjamallin mukana on selkeät ja kattavat ohjeet asiakirjan täyttämiseksi.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.