Avioerohakemus 2 vaihe

4,90 

Toisen vaiheen avioerohakemus. Tällä asiakirjalla voidaan hakea avioeron myöntämistä harkinta-ajan jälkeen. Malli on helppo täyttää selkeiden ohjeiden avulla.

Tuotetunnus (SKU): 1015 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Avioerohakemus 2 vaihe. Avioero prosessi käynnistyy 1 vaiheen hakemuksella.  1 vaiheen hakemuksen tekemisestä alkaa kulua 6 kk harkinta-aika, jonka jälkeen lopullista avioeroa voidaan hakea tällä 2 vaiheen hakemuksella. Avioerohakemus 2 vaihe on tehtävä 6 kk kuluessa 1 vaiheen harkinta-ajan kuluttua umpeen. Yksinkertaisesti avioeroa haetaan siis seuraavasti:

1) Avioerohakemus 1 vaihe toimitetaan käräjäoikeuteen.

2) Odotetaan 6 kk harkinta-aika

3) Avioerohakemus 2 vaihe toimitetaan käräjäoikeuteen 6 kk sisällä harkinta-ajan päättymisen jälkeen.

 

 

Tähän asiakirjamalliin on kattavasti koottu asiat, jotka hakemuksessa tulee ilmoittaa. Muokattavana ladattavissa olevassa word-tiedostossa on mukana selkeät täyttöohjeet.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.