Avioerohakemus vaihe 1

4,90 

Ensimmäisen vaiheen avioerohakemus. Nopea täyttää, selkeät ohjeet mukana!

Tuotetunnus (SKU): 1004 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Avioeron hakeminen on kaksivaiheinen prosessi. Avioero lähtee vireille tällä ensimmäisen vaiheen hakemuksella. Avioerohakemus vaihe 1 laitetaan vireille jomman kumman puolison kotipaikan käräjäoikeudessa.

Avioerohakemus vaihe 1 on asiakirja, jonka allekirjoittavat puolisot yhdessä tai kumpikin puolisoista yksin. Avioeron hakeminen on siis mahdollista, vaikka toinen puolisoista ei suostuisikaan allekirjoittamaan avioerohakemusta.

Avioerohakemukseen voidaan sisällyttää tai sen liitteeksi oheistaa yhteisten lasten huoltoa, tapaamisoikeutta ja elatusta koskevat vaatimukset.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.