Hoitotestamentti (sairauden ym. varalle)

14,90 

Malli hoitotestamentista. Selkeät ohjeet mukana.

Kuvaus

Hoitotestamentti tehdään esim. sairauden, onnettomuuden tai vanhuuden heikkouden varalle. Hoitotestamentti on asiakirja, jolla ihminen voi itse määritellä niitä hoitomuotoja, joilla häntä saa hoitaa. Hoitotestamentti on siis yksilön keino täysissä järjissään olevana kirjata ylös sellaisia omaan hoitoonsa liittyviä asioita, joita ei kykene ilmaisemaan siinä tilanteessa, kun hoitoa annetaan. Näin on esim. siinä tilanteessa, että ihminen menettää sairauden, onnettomuuden tai vanhuuden heikkouden vuoksi kykynsä ilmaista oman tahtonsa juuri silloin, kun häntä hoidetaan. Hoitotestamentilla voidaan esimerkiksi kieltää se, että testamentin tekijän elintoimintoja pidettäisiin keinotekoisesti yllä tilanteessa, missä paranemisesta ei ole toiveita.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.