Lapsen huoltotestamentti (yksinhuoltaja)

14,90 

Malli huoltotestamentista (yksinhuoltaja). Selkeät ohjeet mukana.

Kuvaus

Huoltotestamentti on sopiva siinä tilanteessa, missä lapsen/lasten huoltaja (vanhempi) haluaa esittää toiveen lapsen/lasten huoltajasta vanhemman kuollessa tai tullessa muuten kykenemättömäksi ylläpitämään alaikäisten tai vajaavaltaisten lastensa huoltoa. Huoltotestamentti ei siis tavallisen testamentin tapaan ota millään tavalla kantaa varallisuuteen. Huoltotestamentti määrää vain lasten huollosta siinä tapauksessa, että ensisijainen huoltaja, yleensä lapsen isä tai äiti, ei voi olla enää huoltajana. Huoltajuuden siirtoon vaaditaan luonnollisesti tehtävään ehdotetun henkilön suostumusta ryhtyä huoltajaksi. Jos lapsella/lapsilla on useampi huoltaja, normaalisti molemmat vanhemmat, on huoltotestamentti silloin molempien huoltajien yhteinen asiakirja. Tämä asiakirja on tarkoitettu tilanteeseen, missä lapsi on yhdellä huoltajalla yksinhuollossa.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.