Irtaimen kauppakirja

9,90 

Malli irtaimen omaisuuden kauppakirjan laatimiseksi. Mukana selkeät ohjeet!

Kuvaus

Irtaimen kauppakirja kannattaa laatia yksityisten välisessä kaupassa, jossa myydään vähänkin arvokkaampaa omaisuutta. Kauppakirjassa yksilöidään ensin kaupan osapuolet ja kaupan kohde. Sen jälkeen määritellään kaupan ehdot. Kauppakirjan merkitys on tietenkin siinä, että jälkikäteen tiedetään mitä on myyty ja ostettu ja millä ehdoilla.

Kauppakirjaan voidaan ottaa tarkkojakin ehtoja esimerkiksi siitä, miten virhevastuu määrittyy, milloin ja miten kauppahinta maksetaan, annetaanko kaupan kohteelle minkälainen takuu ja niin edelleen.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.