Keskinäinen hallintaoikeustestamentti

9,90 

Mallipohja keskinäisestä testamentista. Selkeät ohjeet mukana.

Kuvaus

Keskinäinen hallintaoikeustestamentti. Keskinäinen hallintaoikeustestamentti tarkoittaa testamenttia, jossa kaksi henkilöä, useimmiten puolisot, määräävät toisilleen hallintaoikeuden omaisuuksiinsa kuoleman sattuessa. Testamentin ydin on siinä, että eloonjäänyt saa jäädä hallitsemaan ensiksi kuolleen omaisuutta, mutta ei kuitenkaan saa tätä omaisuutta omistusoikeudella itselleen. Keskinäinen hallintaoikeustestamentti tehdään useimmiten puolisoiden välisenä siten, että puolisot määräävät ensiksi kuolleen omaisuuden menevän eloonjääneelle hallintaoikeuksin samalla kun omistusoikeus siirtyy jollekulle kolmannelle henkilölle. Keskinäinen hallintaoikeustestamentti voi olla yksi instrumentti perintöverotuksen suunnittelussa.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.