Keskinäinen testamentti (testamentti)

9,90 

Keskinäinen testamentti ja selkeät täyttöohjeet.

Kuvaus

Keskinäinen testamentti. Kaksi henkilöä voivat yhdessä tehdä testamentin toistensa hyväksi. Keskinäinen testamentti on testamentti, jossa kaksi henkilöä määräävät omaisuutensa toisilleen siten, että toisen kuoltua ensiksi eloonjäänyt saa toisen omaisuuden. Keskinäinen testamentti voi sisältää myös toissijaismääräyksen eli määräyksen siitä, kenelle omaisuus menee sen jälkeen, kun toinenkin testamentin tekijöistä on kuollut.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.