Kiinteistön kauppakirja

14,90 

Yksityiskohtainen ja selkeästi ohjeistettu asiakirjapohja kiinteistön kauppaan.

Tuotetunnus (SKU): 1025 Osastot: ,

Kuvaus

Kiinteistön kauppakirja. Kiinteistön kauppakirja on tehtävä niitä muotomääräyksiä noudattaen, jotka on säädetty Suomen laissa maakaaressa. Ellei kauppakirjaa ole tehty maakaaren säännöksiä noudattaen, kauppa ei ole sitova. Kiinteistön kauppakirja on myyjien ja ostajien tai heidän valtuutuksella toimivien allekirjoitettava, minkä jälkeen julkinen kaupanvahvistaja vahvistaa kaupan. Kiinteistön kauppakirja on syytä tehdä kattavammaksi, kuin lain minimivaatimus edellyttää. Kiinteistön kauppakirjassa on hyvä sopia muun muassa kauppahinnan maksamisen ajankohdasta ja maksamattomuuden seurauksista, omistusoikeuden ja hallintaoikeuden siirtymisen ajankohdasta, mahdollisesta irtaimesta omaisuudesta, kohteen vakuuttamisesta, mahdollisista sähkösopimuksista ja niiden siirroista, kiinteistöllä sijaitsevien rakennusten kunnosta ja kohteesta saaduista tiedoista ennen kauppaa jne.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.