Työsopimuksen purkaminen (purkuilmoitus)

4,90 

Työnantajille tarkoitettu asiakirjamalli työntekijän työsuhteen purkamista varten. Asiakirjalla voidaan asianmukaisesti ilmoittaa työntekijälle työsuhteen purkamisesta, ja todentaa ilmoituksen tiedoksisaanti. Ladattavissa muokattavana word-tiedostona (.docx) ja mukana selkeät täyttöohjeet.

Kuvaus

Työsopimuksen purkaminen tehdään antamalla työntekijälle työsopimuksen purkamista koskeva purkuilmoitus. Työsopimuksen purkaminen päättää työsuhteen välittömästi. Työsopimuksen päättämisilmoitus on toimitettava työnantajalle tai tämän edustajalle tai työntekijälle henkilökohtaisesti. Purkuilmoituksen tiedoksianto kannattaa tehdä todisteellisesti. Tiedoksiantoa varten tässä työsopimuksen purkamista koskevan purkuilmoituksen lopussa on erillinen tiedoksiantoa koskeva kohta.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.