Työsopimus

9,90 

Malli työsopimuksesta. Selkeät ohjeet mukana.

Kuvaus

Työsopimus on työsuhteen perusasiakirja, joka on syytä laatia jokaisen työntekijän kanssa kirjallisesti lyhyissäkin työsuhteissa. Ilman kirjallista työsopimusta on epäselvää se, mistä on sovittu. Työsopimus takaa sen, että kaikki työsuhteen ennakoitavissa olevat tilanteet käydään läpi ja sovitaan etukäteen työsuhteen alkaessa, minkä jälkeen sekä työnantajalle että työntekijälle on selvää, mitä sääntöjä työsuhteessa noudatetaan. Työsopimus määrittelee perusasioina muun muassa työtehtävät, palkanmaksukauden, sovellettavan työehtosopimuksen, työn suorittamispaikan ja työajan sekä työaikajärjestelyt. Lisäksi työsopimuksessa voidaan sopia muun muassa työntekijän koulutuksesta, keskinnöistä ja tekijänoikeuksista sekä matkakulujen korvaamisen perusteista.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.