Työtodistus

4,90 

Malli työtodistuksen laatimiseksi. Tyylikäs muotoilu, mukana selkeät ohjeet!

Kuvaus

Kun työsuhde päättyy, työnantajalla on velvollisuus antaa työntekijälle työtodistus. Työtodistuksesta on käytävä ilmi muun muassa se, kuka on ollut töissä ja kenellä. Lisäksi työtodistus kertoo sen, kuinka kauan työtehtävät ovat kestäneet eli työsuhteen alkupäivä ja loppupäivä. Tämän jälkeen työtodistukseen laitetaan vielä arvio siitä, kuinka työntekijä on suoriutunut työtehtävistään.

Työsuhteen päättymisen syy kirjataan työtodistukseen yleensä vasta työntekijän pyynnöstä, jos päättymisen syyn kirjaaminen on työntekijälle eduksi.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.