Valtakirja asunnon myyntiä varten

4,90 

Selkeä ja ohjeistettu valtakirjapohja asunto-osakkeiden myyntiä varten.

Kuvaus

Valtakirja asunnon myyntiä varten. Asunto-osakkeiden myyminen toisen puolesta voidaan tehdä valtakirjalla. Asunnon omistaja eli myyjä valtuuttaa toisen henkilön puolestaan, jolloin valtuutetulla annetaan valtakirja asunnon myyntiä varten. Tässä valtakirjassa valtuuttaja voi määrätä valtuutuksen kestosta ja myynnin ehdoista. Kyseessä ei ole avoin valtakirja, vaan tiettyyn toimenpiteeseen ja mahdollisesti rajatuksi ajaksi tarkoitettu valtakirja, jossa avoimen valtuutuksen sijasta voidaan määritellä valtuutuksen reunaehdot, joiden puitteissa valtuutetun on toimittava.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.