Valtakirja kiinteistön myyntiä varten

4,90 

Valtakirjapohja kiinteistön myyntiä varten. Selkeä asiakirja ja hyvät, yksilöidyt ohjeet.

Kuvaus

Valtakirja kiinteistön myyntiä varten. Henkilö voi valtuuttaa toisen henkilön puolestaan myymään kiinteistönsä. Kiinteistön myyntiin on omat maakaaren asettamat määrämuodot. Samalla tavalla määrämuotoinen on valtakirja kiinteistön myyntiä varten. Kiinteistökaupan vahvistaa julkinen kaupanvahvistaja, jonka on varmistuttava valtakirjan oikeellisuudesta. Viimeistään valtakirjan oikeellisuuden tarkistaa lainhuutoa haettaessa viranomainen. Valtakirja kiinteistön myyntiä varten soveltuu myös kiinteistön määräalan tai määräosan myymiseen.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.