Valtakirja ulosottoa varten (ulosottomenettelyyn)

4,90 

Valtakirja ulosottoasiaa varten. Selkeä ohjeistus.

Kuvaus

Valtakirja ulosottoa varten on asiakirja, jolla henkilö voi valtuuttaa itselleen asiamiehen hoitamaan ulosottomenettelyään. Valtuutettu voi valvoa valtuuttajan saamisia ja ottaa ulosoton tilittämät rahat ja asiakirjat vastaan. Valtakirja ulosottoa varten on oikea asiakirja silloin, kun valtuuttajan saamiset on tuomioistuimessa ratkaistu ja ovat siten ulosottokelpoisia ja kun valtuuttaja haluaa valtuuttaa toisen henkilön puolestaan ulosottomenettelyyn hoitamaan saamiset velalliselta.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.