Yhtiökokous As. Oy; Valtakirja edustamiseen

4,90 

Selkeä ja ohjeistettu asiakirjapohja asunto-osakeyhtiön yhtiökokouksessa edustamista varten.

Kuvaus

Kun taloyhtiössä järjestetään yhtiökokous, osakkeenomistaja saa käyttää oikeuttaan tässä yhtiökokouksessa joko itse taikka valtuutetun välityksellä. Osakkeenomistaja voi siis valtuuttaa toisen henkilön omasta puolestaan edustamaan itseään taloyhtiön yhtiökokouksessa. Yhtiökokous voi olla varsinainen yhtiökokous tai ylimääräinen yhtiökokous.

Toinen henkilö valtuutetaan antamalla hänelle siihen tarkoitukseen sopiva valtakirja. Tämä Laki24.fi -valtakirja on juuri tähän käyttöön tarkoitettu asiakirja. Valtakirja mukana toimitetaan selkeät täyttöohjeet.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.